Gjennomsnittlig kjøkken tappekran Flow Rate

June 22

Hvis du er energi bevisst eller bare vil spare ressurser, hjelper det for å vite hvor mye vann en typisk kjøkkenkran bruker. Dette gir nøyaktig planlegging av vannsparende tiltak. Ikke alle Kjøkkenarmaturer har samme infusjonshastigheten, imidlertid. Hver er litt annerledes.

Gjennomsnittlig kjøkken tappekran strømningshastigheter

De fleste kraner bruker i dag mellom 4 til 7 gallons per minutt. Det betyr at hvis du slår på kranen og la den kjøre en hele minutt, 4 til 7 gallons av vann brukes. Det er mye vann for de fleste husholdninger, vurderer de fleste voksne bare drikk en quart vann om dagen. Husk, 4 quarts lik 1 gallon.

Måle strømningshastigheter

For å måle dine strømningshastighet, bare å åpne kranen ved å slå på håndtaket. I de fleste tilfeller innebærer dette presser opp single spaken håndtaket. Plasser en gallon beholder under kranen og starte en stoppeklokke. Klikk stoppeklokke av og skriv ned antall sekunder må fylle beholderen gallon. Nå, dividere 60 sekunder med det nummeret. Dette er gallon per minutt strømningshastighet på kranen. For eksempel hvis det tok 15 sekunder å fylle beholderen, dele 60 av 15, som tilsvarer 4. Din tappekran strømningshastigheten er 4 gallon per minutt.

Hvorfor strømningshastigheter forskjellige

Ulike kraner bare har forskjellige interne deler begrense mengden vann som strømmer gjennom kranen tut. Mens noen av kranene la mer vann gjennom, kan andre mindre. Delen som er hovedsakelig ansvarlig for denne infusjonshastigheten er kassetten. Dette er en sylinder i kranen håndtaket med innløp hull for vann. Både varmt og kaldt vann strømme gjennom kassetten og bland i kranen kroppen danner lunkent vann, kaldt vann eller virkelig varmt vann. Den tinier hullene, mindre vann som renner gjennom den.

Lav-Flow kraner

En lav-flow tappekran er en som begrenser flyten av vann ut av tuten gjennom en spesiell adapter eller mekanisme i kassetten. Kranen påvirker ikke ditt hjem vanntrykk og endrer ikke rørleggerarbeid på noen måte. Flyt regulator er innebygd i kranen bare. Disse kranene tillate en strømningshastighet på rundt 1,5 gallons per minutt. Det er en stor nedgang fra 4 til 7 gallon, og hovedfokuset er å redusere vannforbruket.