Gjennomgangen plass farer

August 27

Crawlspaces under hus kan være full av farer, fra gift til elektrisk støt. Ikke angi en gjennomgangen plass hvis det er noen tegn til kjemiske tilstedeværelse, stående vann og utsatte elektriske ledninger eller pest skade. Kravlesøket spaces med skitt etasjer er mer sannsynlig å inneholde mugg og skadedyr enn foret kravlesøket spaces, men ingen mellomrom bør angis uforsiktig.

Stående vann

Stående vann betyr at det er fare for elektrisk støt. Hvis ledningsnett eller elektriske apparater være forsiktig. Hvis noen elektriske ledninger er utsatt, eller du er usikker på om vannet er trygt å ta for å ikke gå inn i rommet. Kall en profesjonell elektriker for å komme og undersøkelse risikoen og slå av strømmen riktig til området. Personlig verneutstyr eller en respirator kan være nødvendig for å trygt inn i gjennomgangen plass. Stående vann øker også risikoen for kjemisk forurensning. Hvis plantevernmidler ble brukt i rommet på en gang, kan de fremdeles være tilstede i vannet.

Rusk

Overflødig rusk i gjennomgangen plass skaper en rekke farer. Skadedyrangrep er mer sannsynlig å skje er en rotete gjennomgangen plass. Mus, termitter og andre skadedyr finne steder i rusk å skjule og vil til slutt ødelegge alle elementer som er lagret i crawlspace. Også gjør en rotete crawlspace sikkert for en mer farlig plass til å flytte rundt. Rusten spiker kunne snag huden og gamle tre kan gi deg splinter som du prøver å manøvrere plass. Skadedyr som mus, rotter, slanger eller andre insekter kan bor plass og kan skade folk som prøver og gå inn. Mus og slange biter kan være dødelig gjennom infeksjon eller gift.

Asbest eller kjemiske lukt

Før noen crawlspace, se etter tegn på kjemiske farer. Asbest er et mineral fiber som brukes i konstruksjonen på grunn av sin varmebestandig kvaliteter og styrke. Det ble brukt i tak shingles, stål, tekstil, belegg og gulvfliser. Når området er forstyrret kan fibrene bli luftbårne. Hvis de angir lungene forårsaker de kortpustethet, brystsmerter, anemi, mesothelioma og selv lungekreft. Også være klar over eventuelle kjemiske lukt som kan indikere usett giftstoffer. Beskyttende dress og åndedrettsvern kan være pålagt å angi plassen.

Mold

Fuktig, mørke steder gir grobunn for muggsoppsporer. Fuktig tre er vanlige mold offer spesielt når det er i en mørk kjeller. Hvis det er bevis for mold skaden, som synlige mold eller en muggen lukt, kan du være i faresonen hvis du angir uten riktig verneutstyr. Mold forårsaker pusteproblemer og ytterligere sykdom hvis du er utsatt for for mye eller for også lang tid. Ytterligere helserisiko mold eksponering inkluderer øyne, nese og hals irritasjon, hodepine, svimmelhet, dermatitt, diaré og svekket eller endret immunforsvar.