Gjær som brukes i grønnsakshager

October 27

Gjær som brukes i grønnsakshager

Gjær er en aktiv microorganism som kan brukes i vegetabilske hager til skadedyrbekjempelse, som et hjelpemiddel til vekst eller til drivstoff nedbryting av hage-avfall. Gjær kan brukes i ulike voksende medier og former, og bruker det kan være så enkelt som å åpne en kald øl.

Slug fange

Mens gartnere har vært å sette grunne panner øl i sine vegetabilske hager å gjøre feller for snegler, kan de ikke vet at det er gjær i øl som tiltrekker snegler. Gjøre en slug felle, oppløse 1 ss. tørrgjær og 2 ss. sukker i 3 kopper vann. Sett dette flytende i et grunt Panorer med en minst 1/2 inch høy. Snegler vil bli tiltrukket av gjær og kravlesøk i pannen og deretter drukne.

Karbondioksid faktor

Gjær produserer naturlig karbondioksid gass, som er en viktig gass for planter. Hydroponic gartnere kan gjøre en gjær og sukker bland og høste karbondioksid gassen som produseres av gjær. For å gjøre din egen karbondioksid fabrikken, oppløse £ 1 av sukker i varmt vann i en gallon mugge, og deretter legge en pakke active tørrgjær. Bore et lite hull i lokket på muggen og passere slangen gjennom hullet slik at slutten henger over vann i kannen. Gjær vil spise sukker og produsere karbondioksid, som vil reise slangen og planter.

Gjær i kompost

Som en aktiv mikroorganismen, kan gjær bidra til å bryte ned grønnsak materie i kompost. Prosessen med kompostering med gjær og andre mikroorganismer oppsto i Japan, og det kalles "bokashi" kompostering. Bokashi kompostering, kjøkken utklipp og andre organiske avfall er plassert i en liten beholder med lokk og stenket med en spesiell bokashi "kli" som inneholder gjær og andre mikroorganismer som melkesyrebakterier som bryter ned vegetabilske saken til å opprette en rik kompost for hagearbeid.

Gjødsel

Gjær kan også legges til en organisk gjødsel blanding for å øke dette gunstig microorganism i jorden. En organisk gjødsel oppskrift inkluderer dyr møkk, gjær, tang, humate, måltid som korn måltid eller alfalfa måltid og molasses. Mange økologiske bønder også få brukt ølgjær og mos fra microbreweries legge til deres kompost og berike jord.