Gitter Tips

November 24

Gitter Tips

Du ser vanligvis gitter brukes i utendørs landskapet som en privat skjermen, som en lavere hjem dekk trim eller som en blomstrende vintreet eller rosebusk espalier. Men med noen forethought og analyse, kan du gjøre bruk av denne billig utendørs design materiale å møte andre landskapsarbeid behov. Og gitter er tilgjengelig i alle viktigste fargene hjem decorators trenger: svart, blå, hvit, rød, gul, grønn og beige, med noen produsenter tilbyr flere fargealternativer.

Analysere plassering

Når du velger gitter for en espalier, vegg, gate eller gjerde, analysere hvor det vil være mest brukt i landskapet. Matche gitter materiale - tre, vinyl, murstein - behovene til prosjektet og gitter dekor design og farge elementer som vil være nær det i landskapet. For eksempel ikke sted en vinyl gitter trellis nær en vann hage siden det ikke råtne som en tre gitteret kan, og hvis din vann Hagetilbehør dype grønne på farge, maling gitter svart eller blå.

Maksimere gitter bruk

En enkelt panel av gitter kan tjene mange funksjoner i utendørs landskapet. Maksimer bruken ved å innlemme det i hvert sted mulig, eliminere dyrere utemøbler strukturer. Du kan ha et gitter dekke for utendørs søppel bin beholdere, beautifying et vanligvis stygg sted billigere enn å bygge et gjerde laget av hardwood å omringe den. Trim utendørs bakkenivå dekk med gitter paneler designet med hundene og glede barna mens du sparer penger fra Arbeiderpartiet og materialkostnad for installere dyre dekk rekkverk.

Redusere avfall

Gitter trenger ikke å være en høy struktur for alle utendørs innstillinger. Redusere størrelsen på gitteret brukes i noen områder der halve størrelsen faktisk ville være bedre. Vil du spare penger og gitteret ser ikke for overveldende eller malplassert. Boksing i dyrebare blomst, som grenser et aktivt område av plenen hvor barna spiller, er et godt eksempel. Skjermen blomsten med pynteborder lav gitter å minne barn og gjester på sin tilstedeværelse, spesielt hvis den ligger nær en gangvei. Gitteret vil se som en pen pott etter blomst som vokser høyere.

Betraktninger

Ikke alle gitter materialer svare på samme måte for temperaturer, med noen, som plast gitteret, utvide og kontrakt som temperaturendringer, ifølge dimensjoner plast gitteret. I tillegg se etter gitter produkter som ikke råtne, forfalt eller splinter for landskapet bruk i stedet for ekte tre produkter.