Girls soverom organisere ideer

November 22

Girls soverom organisere ideer

Jenter er laget av sukker og krydder og alt fint--- men det betyr ikke at de vil holde deres soverom fin og organisert. Du kan unngå den "mamma, jeg trenger min grønne skjørt og finner det og oh ja skolebussen vil være her i to minutter," siste panisk samtaler ved å hjelpe jenta organisere soverommet hennes.

Skapet

Første går på agendaen gjennom alt i skapet å sikre at den fortsatt passer og ikke slitt og revet. Fjerne alle elementer. Vakuum gulvet og tørke ned hyllene for en ren oppstart. Det er kjedelig for jenter å prøve på hvert stykke klær, så har hun prøve på et utvalg av klær: kjole, skjørt, topper, bukse og kort. Sammenligne resten av klær til de ved grunnmuren ene over den andre. Sette klærne som passer og er i sesongen tilbake i skapet. Skill med element av klær, farge og deretter stil. For eksempel ville topper være sammen med alle lange ermer topper gruppert og deretter gruppert i lange ermer etter farge.

Sesonger

Pakke ut sesongen klær i boksene etter at de har blitt vasket. Enda en iført etterlater huden olje og svette på klærne som kan forårsake flekker i lagring. Hvis jenta vokser raskt, kan du vurdere å gi ut sesongen klærne til en veldedig organisasjon nå. Ved neste år har jenta sannsynligvis vokst dem..

Skuffer

Samme bore som skapet. Ta alt og inspisere. Bruk skuff skilletegn til å skille undertøy fra sokker, t-skjorter og BH. Plastikk kurver fungerer bra. Før du kjøper, kan du måle dybden av skuffen å sikre at kurven er for høy. Etiketten bunnen av kurver slik hun vet hva går i den selv om kurven er tom. Hvis det er begrenset skapplass, kan jeans og lange bukser brettes og holdt i skuffer, samt t-skjorter.

Smykker

Smykker sammenfiltrede og feil. Sorter etter farge. Hvis det er mange smykker, kan du vurdere å reservere en skuff til den. Bruk egg kartonger holde alle smykker atskilt. Et annet alternativ er å vise smykker på en oppslagstavle eller pinne styret. Fargene på smykker legge til innredningen av rommet. Hvis det ikke er et alternativ, heng styret på baksiden av døren. Hengende halskjeder og armbånd, holder dem separat. Vær øredobber smykker boks eller egg kartonger.

Skole ting

Organisere skrivebordet med en stabling i-bokser. Håndverk kan også lagres i skuffer laget å holde skruer og negler. Etiketten pulten underbukse så det er ingen tvil om hva som foregår der. Hengende skillevegger og mapper gjør det enkelt å lagre og finne ting ved behov.

Musikk, filmer og magasiner

Plast mat lagercontainere er riktig størrelse DVD av filmer og CDer med musikk. Beholdere stabelen på wire hyller for enkel tilgang. Ordne etter type film eller alfabetisk. Rive ut interessante artikler eller bilder fra magasiner og lagre bare dem i mapper. Kaste ut gamle blader etter noen måneder.