Gips maleteknikker

April 28

Gips maleriet er en ny trend i hjem dekorere. Plastering selv er enkel, men tidkrevende, uansett teknikken brukes. Gips maleteknikker kan inkludere grov stukkaturer, strie og semsket skinn og bruk av bivoks. De er alle lett oppnådd hjemme og koster mellom $50 og $250 å gjøre.

Grov Plastering

Grov plastering refererer til ferdig utseende siden det skal se omtrent gjort og rustikk. Prøve å eksperimentere med forskjellige plastering teksturer, succh som å bruke en sparkel med større tenner opprette dype riller, en visp eller tørr pensel til å opprette striations eller aluminiumsfolie å trekke puss utover, oppretter topper. Denne teknikken kan ta flere dager å fullføre.

Grov stukkaturer i motsetning til tradisjonelle plastering fokuserer på å skape taktile strukturer mens en tradisjonell innredning teknikk fokuserer på en mye jevnere tekstur. Utseendet på tradisjonell innredning teknikken skal skape illusjonen av tekstur. Begge typer plastering kan være malt eller farget for å legge fargen, og bør få lov til å tørke for 24 til 48 timer hvis en toppstrøk maling brukes. Missfarging skal legges til i blandet gips før det brukes til veggen. Strie og semsket skinn eller bivoks teknikkene kan brukes til å aksent nylig pusset veggene.

Strie og semsket skinn

Etter gips en vegg i stil med ditt valg, er de strie og semsket effektene gjort på unplastered aksent veggene. Strie teknikken er gjort ved å kjøre en tørr børste gjennom et flatt grunning. Den børsting kan gjøres i en opp eller siden til bevegelse. Resultatene vises ligner på en bakgrunn med en stripet tekstur. Semsket skinn teknikken er en fille-rulle teknikk som forlater wall ser ut som det er trukket i semsket skinn.

Bivoks

Bivoks detaljering legges etter murpuss er fullført. Gips og flat base maling skal tillates tørke for 24 før bivoks legges. Legge til en metallisk pulver bivoks og påfør blandingen pusset området med en sparkel. Dette gir en lignende glans til veggen som skinnende maling.