Giftige Locust Tree frø

November 30

Locust trær har fjærlett alternative blader og lang spines med furry pods. Locust trær er ofte referert til som falske Acacia, som også er en belgfrukter plante. Flere av trærne Belgfrukt-produserende bære robin, som er en phylotoxin. Alle arter av locust har noen toksisitet, men den svarte gresshoppen synes å være treet som er den største med hester og storfe. Forgiftning forekommer hovedsakelig i dyr, men også i barn som spiser pods og frø.

Robin og Phasin

Robinia er navnet for gresshopper, og robin er navnet på phytotoxin anlegget produserer for å beskytte seg mot rovdyr. Giften inneholder giftige proteiner kalt lectins. Lectins blokkere proteinsyntese. Robinia fører til lammelse, kvalme, nyresvikt, diaré og svakhet. Det kan føre til dødsfall i høye doser og hvis venstre ubehandlet. Phasin er en annen phyotoxin i locust treet.

Alkaloider

Alkaloider er kjemikalier som kommer i nitrogen-bærende planter. Belgfrukter er nitrogen fixing i jord og derfor bærer høye nivåer av nitrogen. Locust tree pods og frø er Belgfrukt delen av treet, som ville ha store mengder alkaloider. Noen alkaloider er giftige og påvirker nervesystemet.

Robitin

Robitin er en glycoside, som påvirker sukker metabolisme. Hjerte, mage, tarm og lungene kan alle påvirkes av kjemiske. I dyr og mennesker fører det til kvalme, svakhet og depresjon. Dyr vil bli sett til å stå med bena langt fra hverandre. Locust tree frøene er så giftig med alle tre kjemikalier at husdyr har blitt forgiftet av drikkevann der pods og frø hadde gjennomvåt.