Giftige edderkopper Native til Illinois

March 30

Giftige edderkopper Native til Illinois

Mens det er hundrevis av arter av edderkopper i Illinois, fleste av dem er helt ufarlig. Men kaller noen giftige edderkopper Illinois hjem. Selv om møter disse edderkoppene er sjeldne, er det viktig å kunne gjenkjenne Illinois' giftige edderkopper slik at du kan unngå tilværelse bitter.

Brown eneboer Spider

En giftig edderkopp som bor i Illinois er det brune eneboer. Det meste funnet i den sørlige delen av staten, er brown eneboer edderkopper hovedsakelig sett innendørs. De er mellomstore edderkopper med små kropper og lange ben. Den brune eneboer er helt brun i fargen unntatt avslørende fiolin-formet merke på kroppen, nær øynene. Brown eneboer edderkopper er også karakteristiske for øynene seks - mest edderkopper har åtte øyne. Disse edderkoppene er ikke veldig aggressiv og deres bit kanne anledning noe så lite som en welt. Ifølge Illinois Department of Public Health, påvirkes de fleste som har en alvorlig reaksjon på bit vanligvis av en bakteriell infeksjon og ikke gift selv.

Ulv-edderkopp

En annen giftig edderkopp i Illinois er ulv-edderkopp. Dette er svært store edderkoppene som er karakteristiske for å være "hårete," vokse opp en tomme lengde og Ben som kan spres over to inches. I motsetning til den brune eneboer, som vanligvis er aktive om natten, jakter ulv-edderkopp når som helst. Disse edderkoppene, som vanligvis er svart eller grå, finnes utenfor og sjelden flytte inn i et hus, foretrakk å gjemme seg bak steiner eller logger. Mens et bitt fra en ulv-edderkopp er uvanlig, er de mer aggressiv enn en svart eneboer edderkopp. Men i de fleste tilfeller vil en ulv-edderkopp bite gjøre litt mer enn forårsake en smertefull eller kløende welt.

Sort enke

En tredje giftig edderkopp i Illinois er beryktede black widow. Oftest funnet bolig i kjellere, er black widow kanskje den mest kjente av alle giftige edderkopper. Svart enker er vanligvis alle svart med en rød timeglass merking på kroppen sin. Bitt av black widow er også mer plagsom enn andre giftige edderkopper i Illinois. Symptomer inkluderer brystsmerter, muskelkramper og hevelse av kroppsdeler ikke nær bitt. Ifølge Illinois Department of Public Health, vil du vanligvis begynne å føles bedre etter to dager, men noen symptomer kan vare i uker. Selv om det ikke spesielt dødelig, forårsake sort enke edderkoppen alvorlige komplikasjoner i små barn og personer med nedsatt immunforsvar.