Giftig planter for et hus

October 16

Planter ser vakker hjemme og holde luften renere, men hvis du har kjæledyr eller små barn, du vil gjøre at plantene i huset ikke er giftig. Vær oppmerksom på alle typer anlegg at du bringe inn i hjemmet ditt sørge for alle i huset er trygg. Ring giften kontroll hvis du har problemer med planter du ikke vet om.

Afrikanske tusenfryd

Afrikanske tusenfryd er fargerike blomstrer som vil friske opp hjemmet ditt. De kan vokse opp til 5 fot høy, produsere blomster som er oransje, gul, fiolett eller hvit i fargen. De må bli vannet ukentlig best resultat med jorden som holdes fuktig hele tiden. Markeringene på innsiden av blomsten ofte er interessante og forskjellige fra en vanlig tusenfryd.

Boston bregne

Boston bregner er saftig fern planter med lange blader som ser attraktive i en hengende kurv. De trenger å holdes litt våt, så for en sunn bregne spray anlegget daglig med vann. Trenger lys, men sette ikke en Boston bregne i direkte sollys. Hvis noen av bladene begynner å bli tørre eller brun, bare trimme bregne med en saks. Bregner er populære og ikke skadelig for barn eller dyr.

Spider-anlegget

Edderkopp planter er ganske huset planter. De er et godt huset anlegg for noen som ikke vet mye om å ta vare på planter. Edderkopp planter har lange, smale blader og produsere små hvite blomster. Holde en spider-anlegget i mange sollys. Holde jorda fuktig hele tiden, og spider-anlegget plant i en hengende kurv eller i en stor gryte på bakken som best viser sin skjønnhet.

Bønn anlegget

Bønn planter har dramatisk, vakre tegninger på bladene. Når bladene falser, kan de ligne liten be hender. Planter kan leve lenge Hvis riktig omsorg er gitt. De ikke trenger direkte sollys og trenger fuktig jord i sommerhalvåret, men kan holdes tørt i kaldere tider av året. Bladene kan tørkes med en klut får de støvete eller skitne. Siden det er en tropisk plante, brukes den til et varmere klima.