Geotekstil stoff bruker

December 29

Geotekstil stoff bruker

Fiberduk og geofabrics er materiale, vanligvis syntetiske, som viser de to kvalitetene av porøsitet og styrke som gjør dem ideelle for utendørs applikasjoner jord eller andre geologiske prosjekter. De kommer i ulike former med ulik tetthet til deres netting, og kan brukes til å holde sanddynene på plass eller form teppet for motorveien eller jernbane. Siden de forsterker jord uten hindrer hva jord gjør naturlig (filter og avløp), har de bruker i flom beskyttelse og væske containment også.

Veibygging

Fiberduk hjelpe skjemaet stabil grunnlaget for veien senger ved inneholder jord der veiene er lagt og hindre kjøring av, forlenge levetiden til disse strukturene. De kommer i en rekke tettheter og er utviklet for bruk på ulike typer jord. Balansering strekkfasthet av tekstil med sin porøsitet er en viktig faktor.

Beskyttelse mot oversvømmelse

Visse fiberduk er svært motstandsdyktig mot punktering og dermed holde opp i flom beskyttelse prosjekter, hvor det er mye vekt og ofte skarpe steiner og grus plassert på dem. Geotekstil opererer som både og bindemiddel for jord under, holde den beskyttende berm fast.

Bygging bruk

Fiberduk brukes noen ganger i byggeprosjekter, som på tak hager eller i kjellere, i nonporous skjemaet å beskytte fra vann eller danner en barriere. Disse produktene er vevd strammere og er immun mot vann, samtidig som det gir en fleksibel og robust grunnlag for helte sement eller andre over lag.

Deponier

Tetting deponier eller gir en barriere for giftig avfall er en annen bruk av fiberduk. Spesielle belegg brukes ofte som forbedrer den beskyttende kvaliteter av stoff, og det er satt inn som en beskyttelse for grunnvann eller over avfall å holde det på plass. Det er også brukt som en liner på deponier eller lignende avfall nettsteder.