Geometriske vinduet behandlinger

February 4

Geometriske vinduet behandlinger kan legge til en interessant fargeklatt, skape et moderne utseende eller selv tjene som en throwback til tidligere tidsepoker. Kombinere figurer av forskjellige størrelser eller kontrasterende farger kan føre til en litt uvanlig rom ordningen. Bruke geometriske vinduet behandlinger i alle rom i hjemmet ditt - det er mange farger, mønstre, stiler og stoffer å velge mellom.

Miks og Match

Mikse og matche farger og former kan være en effektiv måte å endre hele utseendet på et rom. Gardiner med fet geometriske figurer som er store og dramatiske--brukes i rom med solid farget møbler - kan gjøre gardinene skiller seg ut og fremheve vinduet. Dette er spesielt effektivt når det er en stor bilde-vinduet eller vinduet har uvanlig form du vil fremheve.

Kontrasterende farger

Bruke lyse og mørke farger sammen kan trekke oppmerksomheten til ulike områder i et rom. For eksempel kan bruker en geometrisk vinduet behandling i nyanser av teal i et rom hvor de tilbehør eller møbler er i nyanser av brent sienna og mørke brunt lyse den mørke rommet. Geometriske vindusbehandling uventet farger kan legge interesse til et rom fullt av solid fargetoner.

Varierende størrelser

Velge geometriske vinduet behandlinger som har store former, mens du bruker samme form i mindre størrelse andre steder i rommet, kan trekke et rom sammen. For eksempel kan geometriske mønsteret gjentas ved å velge et sengeteppe som har et mer intrikate mønster som ligner den større og fetere geometrisk utformingen på gardinene.