Generelt bruk av medisinplanter

October 23

Generelt bruk av medisinplanter

Selv om fleste kjører til medisinskapet når de trenger hjelp å behandle en sykdom, har Moder Natur gitt mange nyttig planter. Fra enkle urter til blomster og røtter, kan disse medisinplanter helbrede mange vanlige klager, som akne og kvalme, naturlig og effektivt. Noen planter kan være brygget i te eller deres ekstrakter brukes som en helbredende balsam, og mange kan vokst hjemme eller kjøpt på supermarkedet.

Hudpleie

Mange medisinske planter kan brukes for å lindre ulike hudlidelser. På grunn av antibakterielle egenskaper, kan olje av te tree planter brukes til å bekjempe akne ved å bruke olje til blemishes eller legge det til ansikt vask og toner. Aloe vera har naturlig nedkjøling egenskaper som gjør det egnet for behandling av solbrenthet og andre milde varme-relaterte skader, selv om du bør konsultere lege for moderat og alvorlige forbrenninger. Saften fra bladene av anlegget kan brukes direkte på rammet området eller legges til kremer og geler å forbedre deres effekt.

Behandle forkjølelse

Men det er ingen generelt, absolutt kur for forkjølelse, kan medisinplanter brukes til å bekjempe symptomene. Eucalyptus, opprinnelse i Australia, er ofte lagt til kommersielle kaldt medisiner, som det kan hjelpe bryte opp slim og avlaste sinus blokkeringer. For å bruke det naturlig, kan blader av planten kokes for å løslate helbredende damp som kan innånding. Echinacea er avledet fra blomster og brukes ofte til å hjelpe med forkjølelse ved å legge til dens ekstrakt te, juice og andre elementer. Ifølge New Mexico State University, echinacea har anti-inflammatorisk egenskaper og kan bistå i kroppens friske celler kjemper de infisert av en kald virus.

Mageproblemer

Ingefær har lenge vært brukt å avlaste opprørt magene, og selv de Mayo Clinic antyder det kan brukes å hjelpe de som gjennomgår kjemoterapi cope med ekstrem kvalme forbundet med behandlingen. Ingefær kan brukes i en te, brus eller annen form for brukerne får sine fordeler. Frisk mynte kan også være brygget i te for å roe en churning mage eller avhjelper flatulence. Ifølge hager Ablaze, mynte kan også være brukt en appetitt stimulerende for de som trenger å få vekt.