Gel tre flekken vs væske tre flekken

June 5

Gel tre flekken vs væske tre flekken

Gjør det selv tre spillerne generelt har to valg til farging: væske eller gel. Flytende flekker trenge effektivt og få ut dybden av korn. Men denne karakteristiske kan også gi flekker i skogen med varierende tetthet og støtdempende. Tykk-bodied og tung med pigment, gel ikke trenge som tynne væsker. Fordi det flekker overfladisk, er en jevn effekt mer oppnåelig. Flytende flekker mørkere tre mindre enn gel, som blir mørkere med påfølgende strøk, tillater brukernes å justere skyggen. Spillerne er mer opptatt av å styrke nyansene i tre favør flytende flekken fordi gel er mørkere egenskaper kan skjule treets naturlige karakter. Smurt på tre med flekker kluter, gel kan være rotete og kan kreve flere strøk. Oljebasert væske flekker pensel på og krever vanligvis ikke mer enn to strøk.

Instruksjoner

Bruke Gel flekken

•Prepare overflaten av sliping med gradvis finere sandpapir, starter med 80 grus. Gel pinner beste tre overflater pusset ikke jevnere enn 150 strø. Tørk bort sliping rester med en ren tack.

Legg en flekker klut med gel og tørk på veden i en sirkelbevegelse. Du er ute etter full dekning, ikke ensartet tykkelse. Kontroller at gel er utflytende over hele overflaten. Bruk trykk og jobbe flekken i tre som du spre det. Dekk en overflaten av møbler, for eksempel hele toppen av en kommode, før du stopper for å stryke overflødig flekken og la det tørke. Ikke overlappe våte og tørre segmenter på samme overflaten.

•Tillat flekken forblir på overflaten for tiden angitt av produsenten for bestemt tre du er flekker.

•Tørk flekken av med en ren klut. Tørk i retning av tre korn, justere press for å jevne ut farge. Rotere kluten ofte og slå den over å opprettholde en ren overflate kontakt med flekken. Endre tørke klær når man blir helt mettet.

•Tørk tykk gel ut av hjørner og sprekker i tre med bomull vattpinner. Overskudd flekken samler i disse områdene vil mørkere overdrevet og ta på et maling-lignende utseende.

•Apply ekstra strøk som kreves for å oppnå ønsket skyggen. Kan flekken tørke mellom strøk. Buff overflaten med en fin slipende pute mellom strøk og før topplakk.

•Consult produsentens etiketten for å finne kompatible topplakk bruke på flekken. Tillat 24 timer for første topplakk tørke, deretter lett sand med fine-korns slipepapir. Bruk en andre toppstrøk og la det tørke i 6 timer.

Bruke flytende flekker

•Prepare overflaten av sliping med gradvis finere sandpapir begynner med 80 grus, videre til 120 grus og etterbehandling med 220 sandkorn. Tørk bort sliping rester med en ren tack.

•Stir eller rist kan av flytende flekker grundig å blande pigmenter som kan har skilt fra løsemiddelet.

•Apply flekken med en bust eller skum flekker pensel eller flekker fille eller alternative mellom de to til alle områder av overflaten. Følg retningen til korn mens søknad. Dekk en hele overflaten av møbler, som hele toppen av en kommode, før du stopper for å stryke flekken og la det tørke. Ikke overlappe våte og tørre segmenter på samme overflaten.

•Tillat noen minutter flekken å trenge, og tørk overflødig flekken av tre med en ren klut.

•Apply et ekstra strøk innen to timer etter første strøk, uten sliping. De fleste produsenter anbefaler bare to strøk med flytende oljebasert flekken.

•Consult produsentens etiketten for å finne kompatible topplakk bruke på flekken. Tillat 24 timer for første topplakk tørke, deretter lett sand med fine-korns slipepapir. Bruk en andre toppstrøk og la det tørke i seks timer.

Tips og advarsler

  • Sette på gamle klær og vernehansker. Arbeid i et godt ventilert område.