Gel peis sikkerhetstips

December 8

Gel drivstoff peiser er ventless, og betraktet som tryggere enn vanlige tre-brenning fireplaces. Drivstoff består av gelled alkohol, og temperaturer i disse bærbare peiser går sjelden over 170 grader Fahrenheit. Gel drivstoff også brenner rent med nesten ingen miljøpåvirkning, noe som gjør det til et trygt alternativ for gass stokk og tre-brenning fireplaces. Som med alle typer hjem apparatet, er sikkerhet en viktig faktor i bruken av din gel drivstoff peis.

Vær forsiktig med fuktighet

Noen mennesker kan forvirre ventless gel drivstoff peis med en ventless gasspeis. Den ventless gasspeis tendens til å produsere høy fuktighet i luften, som kan føre til mugg problemer hvis ikke overvåket. Ventless gel drivstoff peiser, derimot, produserer minimale fuktighet, og i tørre forhold, kan det fordampe før det noensinne blir et problem. Imidlertid er det likevel lurt å overvåke høy fuktighet og holde rommene dine skikkelig ventilert.

Ikke forvent mye varme

Mens gel drivstoff produserer samme låsene og spraking som en ekte peis, er varme den avgir lav i sammenligning. Gel drivstoff peiser er hovedsakelig for visning og atmosfære, og bør ikke anses for betydelig varme. Mens den produserer en mild varme, er det mild nok til at du kan vise pyntegjenstander og bilder på toppen uten konsekvens.

Bruk passende Gel

Gel drivstoff består av gelled alkohol og brenner som en citronella stearinlys. Kostnadene for drivstoffet kan være uoverkommelige, kan det hende du fristet til å lage din egen drivstoff. Det er utilrådelig fordi isoprophyl alkohol og vanlig voks brenne svart og forårsake indre forurensning som profesjonelt laget gel drivstoff ikke. Noen gel merker kan forårsake hodepine som de brenner ned, mens andre ikke. Som med alle lys eller brann, ikke la din gel drivstoff peis uovervåket.