Gass vs elektriske høytrykksvaskeren

April 19

Gass vs elektriske høytrykksvaskeren

Ekstreme trykket skapt av press skiver er svært nyttig for rengjøring fasader av hus, oppkjørselen eller mange andre ting. Trykk skiver leveres i to former: gass eller elektrisk. Men før du går ut og kjøpe en av disse, er det noen ting du bør vite om hver.

Trykk skiver

En høytrykksvasker består av en vannpumpe som er knyttet til en motor. Motoren skaper vann på slike høytrykk at det kan brukes å feilfri skitt og mold fra sidene av bygninger eller en konkret innkjørsel. Trykk skiver bruk opp til 50 prosent mer trykk enn din typisk hageslange. De bruker også betydelig mindre vann.

Gass

For ekstreme høytrykk jobber skal gass høytrykksvaskeren være beste tilpassing. En gass høytrykksvasker kan nå opp til 4000 psi. De ikke trenger en stikkontakt for energi, er gass trykket skiver langt mer bærbar enn elektriske. Det er en ekstra kostnad når du kjøper en gass høytrykksvasker fordi drivstoff må kjøpes. Den største ulempen av en gass høytrykksvasker er at det avgir avgasser, og kan bare brukes på godt ventilerte steder.

Elektrisk

En elektrisk høytrykksvaskeren er vanligvis brukt til lys pliktarbeid fordi det ikke skaper mye press som en gass høytrykksvasker. Elektrisk er mer lett og er roligere enn gassen. Den største ulempen til en elektrisk høytrykksvaskeren er at det må være koblet til en stikkontakt. Noen ganger det er nødvendig for bruk av en skjøteledning og ledninger kan være meget plagsom.

Alternativer

Ett alternativ til å bruke en høytrykksvasker er å gjøre jobben for hånd. Dette kan innebære skrubbing på hendene og kne og kan ta svært lang tid. Men ved å gjøre jobben for hånd du er mye nærmere til prosjektet, og du reduserer risikoen for feil. Bruke en slange kan også være nyttig, men en typisk hageslange kan bare nå 40 psi press. For enkelte lite vedlikeholdsjobber kan en damp renere.

Konklusjoner

Når du bestemmer hva slags høytrykksvaskeren må, må først du bestemme hva slags jobb du trenger høytrykksvaskeren for. For høy vedlikehold arbeidsplasser er en gass høytrykksvasker beste tilpassing. Jobber inne ville en elektrisk høytrykksvaskeren være bedre på grunn av at det ikke frigjør farlige gasser. Hvis jobben krever mye bevegelse, så en gass høytrykksvasker ville være bedre fordi det er mer portable så en elektrisk.