Gass oppvarming alternativer

January 27

Gass oppvarming alternativer

Høye drivstoffpriser forårsaker mange til å søke etter alternative oppvarming alternativer til sine hjem. Hvis du har en gass linje som går inn i hjemmet ditt, finnes det alternativer til tradisjonelle sentrale ovnen. Noen alternativer er mer effektive, mens andre kan spare penger ved å tilby mer lokaliserte oppvarming, lagrer du varme områder av ditt hjem du ikke bruker.

Direkte-Vent vegg ovner

Direkte-vent vegg ovner er selvstendig, forbrenning apparater som varme ditt hjem ved å tegne i forbrenningsluft og lossing biprodukter gjennom en ventil eller peis som fører utenfor. Dette alternativet for oppvarming er ikke koblet til rørledninger og blir permanent festet til ditt hjem i strukturen. Det sirkulerer varm luft ved hjelp av en drivstoffeffektive sirkulerende fan eller tyngdekraften. Direkte-vent vegg ovner er rimeligere enn tradisjonelle gass oppvarming alternativer, og de kommer i en rekke effektivitet, fra standardrom til høy effektivitet.

Denne type ovner kan ha en gassventilen eller elektrisk tenning og brennere, ligner på sentrale ovnen. En direkte-vent veggen ovn installeres minst seks inches fra hjørnet av rommet og 12 inches fra en dør.

Rom ovner

En rom-oppvarmet kan være frittstående eller innebygd i mur peis. Oppvarming apparatet kan luftes eller ikke, og har en lavere varmeeffekt enn en sentral ovn. De ligner ofte frittstående vedovner. En rom-ovn trenger ikke å være koblet til kanaler og vil bare varme området rett rundt det. Dens virkningsgrad ligner en sentral ovn, men bruke mer effektivt ved oppvarming bare områdene der du bruker.

Gass ildsted

Gass ildsted er brukt i nybygg og blir stadig mer populært for eksisterende bygninger. Mest gass ildsted må være innebygd. fri-stående er lik i utseende en vedovn. Når shopping for en ny gasspeis, sammenligne effektiviteten, som det er en rekke på markedet.