Gass korn Grill maskiner

April 29

Gass korn Grill maskiner

Er det mulig å grille korn på nesten alle gass eller kull grill, men for kommersielle formål, eller når holder store selskaper, vil du kanskje gassgrill som er spesielt utformet å grille store mengder korn. Denne mais gassgrill, også kalt et korn roaster, brukes for bedrifter som selger grillet eller stekt korn på messer eller andre hendelser og tillater rask og med grilling av et stort antall av kornaks.

Funksjonen

Gass korn roasters er utformet for å koke korn over en roterende grill. De er beregnet for kommersielle formål, og kan lage store mengder korn samtidig. Korn griller kommer i forskjellige størrelser, men store rommer 80 til 100 ører av korn. Disse maskinene er vanligvis brukt av personer med en bedrift som selger grillet korn. Dette er en populær snack på sportsarrangementer, messer, festivaler, corporate funksjon og andre arrangementer. Mange mais griller er utstyrt med et roterende bur som kan også bake poteter og søtpotet. Noen kan også grille kylling.

Spesifikasjoner

Gass korn roasters har en eller to propan brennerne og utformet for å bruke propanflasker for drivstoff. Det vil også være en sikkerhetsventil og indikatorlys for hver brenneren. Grill er montert på hjul, så de kan bli tauet fra én plassering til en annen, vanligvis bak en varebil eller lastebil. Mindre modeller kan utformes for å passe inn i en varebil eller lastebil. Høy kvalitet griller skal males i en rekke farger eller selv design. Griller kan bruke et conveyor belte eller rack system for kornet. Korn roasters kan veie opp 1.200 pund. De laget av rustfritt stål er minst vekt. De fleste roasters kommer fra 30 til 45 minutter å lage en full last av korn.

Sikkerhet

Fordi korn gassgriller skal brukes i overfylte, offentlige steder, er alle kommersielt tilgjengelige modeller utstyrt med ulike sikkerhetsfunksjoner, som automatisk gass stenge ventiler og road safety utstyr, som blinklys og kraftig allværs-dekk. Du bør kontrollere roaster du kjøpe møter sikkerhetsstandarder Underwriter's Laboratories, Inc. og NSF standard for sanitær.

Ekstra

Noen gass korn roasters er utstyrte med bagasjestativ, slik at du kan lagre ekstra utstyr eller bokser med korn på roaster. Noen som Texas korn Roaster, kommer også med en varmtvannsberederen og vanntanker hånd vask enhet, slik at du kan møte alle sanitærutfordringer på stedet. En vask enhet kreves av de fleste helse avdelinger og hvis din roaster ikke er utstyrt med en innebygd enhet må du kjøpe en separat. Noen roasters krever strøm for operasjonen, i tillegg til gass.