Gass Grill feilsøkingstips

November 7

Gass Grill feilsøkingstips

Gassgrill er fokus for bakgård samlinger over hele landet. Noen mennesker foretrekker gassgrill på grunn av dens selv matlaging, mens andre bare sette pris på sin brukervennlighet over rotete trekull. Så enkelt som en gassgrill, noen ganger oppstår problemer når du bruker den. Lær hvordan du feilsøker gassgrill, og at den fungerer.

Ujevn flamme

En konsekvent og selv flamme gjør for effektiv matlaging. Hvis du merker en ujevn flamme i gassgrill, kan noe blokkerer brenner rør som kjører under matlaging overflaten. Mens grillen er slått av, ta en stålbørste og rengjør brenner rør små hull. Disse små hull er der flammen kommer ut. Når du har fjernet brenner tube hullene, bør du ha en selv flamme igjen.

Ingen flamme

Det er flere mulige årsaker ikke får en flamme når du prøver å antennes gassgrill. Hvis du har en elektrisk forrett, erstatte batteriet. Propan slangen fra tanken på grillen kan ha en lekkasje. Bland oppvaskvann såpe med vann og bruke det på forbindelser og slangen selv å se etter lekkasjer, ifølge Grill elskere nettstedet. Hvis du se bobler i vannet når du slår på gassen, har du en lekkasje. Hvis lekkasjen er på en tilkobling, stramme. Hvis lekkasjen er på slangen, erstatte slangen. Det første etter, men er når gassgrill Spies hvorvidt du har propan i tanken. Hvis det er ingen indikator på tanken, kan dette være nesten umulig for hus. Ta tanken til en propan re fyllestasjon og har sjekket og etterfylles hvis nødvendig.

Konstant lav flamme

Noen modeller av gassgriller kommer med en lav-flow-modus som begrenser hvor mye gass brenner rørene får, ifølge hjem innrede nettsted. Hvis du får en lav flamme i din brennere uansett hvor mye du åpner propan tank ventil, kan så du ha oppstått lav-flow modus. Slå av alle brennerne og koble propan slangen fra grillen i 30 sekunder. Dette hjelper tilbakestille regulator i grillen og slår av lav-flow modus. Etter 30 sekunder, nøye koble slangen til grillen med en skiftenøkkel, noe som gjør det like tett som mulig. Lav-flow modus spark i da regulator sanser luft blandet med propan. Dette kan bety at forbindelsen på grillen ikke var tett. Hvis du fortsatt får en lav flamme etter nullstilling regulator og slange eller propan tank har en lekkasje som er slik at luft inn i systemet og utløser lav-flow modus.