Garnisonen Hardwire 120V røykvarsler instruksjoner

January 10

Garnisonen Hardwire 120V røykvarsler instruksjoner

Garrison produserer en rekke røykvarslere, hvorav ett er en hard-kablet versjon. Fastmontert røykvarslere er ikke avhengige av batterier, som kan dø og bli en sikkerhetsfare hvis ikke erstattes. I stedet bruker fastmontert detektorer husholdning elektriske systemet. Installasjonen krever ikke en profesjonell og er noe nesten alle hus kan gjøre. Prosessen er den samme for alle fastmontert røykvarsler.

Instruksjoner

•Velg en plassering for din Garrison røykvarsler. Anbefalt er på et tak ikke mindre enn 1 fot nær en vegg eller på en vegg ikke mindre enn 6 inches nær taket.

Slå av strømmen til rommet og krets som du skal jobbe. Kutte strømmen med strømbryteren.

•Kople elektriske panel av husstanden krets som du vil koble røykvarsleren med 14/2 ROMEX ledninger. Klippe ledningen med wire cutters slik at det dekker avstanden mellom panelet og kretsen med litt slakk. Stripe ca 1 tomme på hver ende av ledningen med wire strippere. Dette vil utsette svarte, hvite og røde belagt ledningene i den viktigste belegget.

Sette inn en elektrisk krets som brukes av røykvarsleren-boksen. Dette holder ledningene på plass i taket eller veggen og beskytte omkringliggende taket og vegg av potensielle gnister råvarer av den elektriske strømmen hvis det er noen problemer.

•Kople røykvarsler ROMEX ledningsnett. Tvinn sammen ledningene på baksiden av røykvarsleren til ledninger stammer fra ROMEX ledningen. Matche fargene på hver ledning med hverandre. Vikle vendinger med elektriske tape eller wire caps på hverandre.

•Sikker baksiden av røykvarsler til plasseringen der du installerer den. Sett inn og stram skruene gjennom monteringshullene på detektoren med en makt drill som inneholder litt skruen.

•Plasser lokket over baksiden av røykvarsler ledninger og indre arbeidet i detektoren. Sikre lokket på plass med urviseren med hånden.

•Restore strøm til rom og detektor. Slå strømmen på med strømbryteren.

•Test røykvarsleren. Trykk på testknappen på detektoren.