Gardiner & hjem Decor

October 5

Gardiner & hjem Decor

Når dekorere hjemmet ditt, ikke overse betydningen av dressing vinduene. Windows kan være fokuspunkt for et rom. De forbedrer stil med dekor du vil opprette. Om din stil er tradisjonell, landlige, hytte, moderne eller moderne, gardiner legge til skjønnheten i rommet.

Typer

Gardin stiler inkluderer valances, faner, kafé, ruffled, ren, foret og laced stiler. Det er også tilpasset gardiner like gardiner.

Funksjonen

Gardiner legge til farge på et rom og forsterke stilen. De kan blokkere lys, filtrerer lys eller myke lyset for et naturlig utseende.

Effekter

Lang gardiner forlenge utseendet på et vindu, legge høyden til rommet og skape et mer formelt utseende. Kort gardiner er mer uformelle. Tilknytninger på gardiner gi utseendet på et større vindu.

Løsning

Det er en rimelig måte å endre utseendet på et rom endre gardinene i et rom. Det er også en rask måte oppdatere romdekorasjonen uten Male vegger eller bevegelige møbler.

Betraktninger

Bruk enkel stil eller nøytral gardiner for å fjerne fokuset fra vinduet møbler eller en vegg henger. Fargerike eller intrikate behandlinger satt fokus på vinduet.