Gardin stiler for store vinduer

August 17

Gardin stiler for store vinduer

Store vinduer er et grand samlingspunkt i alle rom. Kle din seg med vinduet behandling som passer utseendet på huset, moderne og friske til elegante og enkle. Når shopping, holde inne sinn fargene, utskrifter og vekten av tekstiler samt dekorative maskinvare å sikre du har en sammenhengende tema.

Full veggpaneler

Denne moderne utseende innebærer gulv til tak panel gardiner som henger på en montert gardin spor eller på ringer på en stang. Avhengig av utseendet til resten av rommet, kan dette ser gå fra arkitektoniske til California elegante; stupbratte gardiner ser spesielt beachy. Velg paneler med en horisontal stripe hvis du trenger en farge pause.

Valances

En valance er en kort gardin som dekker øverst i et vindu, som en ramme for din behandling. De er vanligvis hang på dobbel ytterste stang, mens koordinerende farge gardinene henge på tilbake stangen. Valences er noen ganger pleated, styret montert eller shirred. Dette vinduet behandling er en favoritt titt for tradisjonelle hjem og dekor.

Swags og Lambrequins

Swags er skjerf-lignende stoffer som hang på endene av windows, enten draping ned i midten, eller fast øverst i midten med to U-formet gardiner på hver side. Beina er hva faller ned sidene av swags. For en mer formell se påføre en lambrequin, eller lite stoff pryde, til de øverste hjørnene av vinduet. Dette var et vanlig utseende på 1600-tallet Frankrike og så fortsetter å fremkalle statelier se.