Gardin ideer for stuer

September 13

Gardin ideer for stuer

Stue gardiner kan skape et dramatisk design og gi rommet en oppdatert blikk. Vurdere høyden på windows, design rommet, innredning og stil møbler når du velger din gardiner. Hvis du er på et budsjett, kan du prøve å lage din egen gardiner. Hvis du har en favoritt stoff i tankene, kan du vurdere materiale og hvor vil det henge. Det er alltid godt å ta med hjem noen prøver før du starter et prosjekt for å sikre at farger kamper med resten av rommet.

Grunnleggende

Når du bestemmer hva slags gardiner egner seg best i stua, er en av de viktigste tingene å huske på deres funksjon. Vil du gardinene for å gi personvern og blokkere lyset eller vil de bli strengt dekorative? Et annet viktig Moment er typen stoff. Hvis du ønsker gardinene for å skille seg ut i stuen, kan du vurdere en dristig og lyse stoff. Eller, hvis du foretrekker en enkel utforming, vurdere solid nøytrale farger eller sheers. Et annet viktig Moment er at du vet de nøyaktige etikettmålene av windows. Du ønsker ikke gardiner som er for kort eller for lang for windows.

Gardin ideer

Hvis du vil trekke oppmerksomhet til vinduet, vurdere en farge og mønster som en stripe, en gingham eller en lyse rutete. Råsilke fungerer godt med lyse farger og skaper en liten glans og gir tekstur til stoffet. Striper og ruter også fungere med de fleste etasje og kan skape dybde i rommet.

Stupbratte gardiner fungerer bra når du sikter for en enkel design. Ikke bare gir et rent utseende, men de er også svært rimelig. Haug dem sammen for mer personvern, eller henge dem bak en dobbel-montert gardin stang med et sett med paneler. Dobbel-montert gardinstenger fungerer bra med sheers, fordi de ikke konkurrere om plass på teppet stangen som en tunge stoff. Fordi de er nøytral farge, ser de flott mot noen maling farge og koordinere med de fleste møbler design.

Romerske nyanser fungere hvis vinduene er små der en dekorativ gardin kan overmanne rommet og dekke noen arkitektoniske detaljer. Romerske nyanser klem vinduet passer perfekt i vinduskarmen. Når i løpet av dagen, henger stoffet i samme folder. Avhengig av din design idé, kan du velge mellom en formell eller uformell design.

For en dramatisk design, prøv å installere gardiner som starter på toppen av stuen veggen og drapere til gulv. I stedet for like over et vindu gardiner som henger fra toppen av stuen veggen opprette mange høyde og er svært dristig. Prøv embellishing teppet med fet trim rammen ut av vinduet. Dagtid bruk gøyalt slips ryggen.