Gardin ideer for gutter

October 18

Gardin ideer for gutter

Unngå pinlige gutten i livet ditt med høyre gardiner til soverommet hans. Svært forskjellige fra voksne han deler et hjem med en gutt ideen av moten er svært annerledes enn en jente. Alltid konsultere vedkommende før redecorating rommet hans eller henger nye gardiner.

Beaded gardiner

Involvere barnet dekorere rommet sitt ved å tillate ham å lage sin egen beaded gardiner. Forbered flere tråder av nylon tråd det ønskede lengden av gardiner og knyt dem side ved side til en rett gardin stang. Legg mindre enn en tomme fra hverandre for en fyldigere gardin eller lenger vekk fra hverandre for å legge til plass mellom radene med perler. Tråden farget perler på de individuelle hårstråene før de er dekket fra stangen til bunnen, opprette en gardin av perler. Dette er en tidkrevende prosjekt, så tilbyr hjelp om nødvendig. Forsikre alle beaded tråder er bundet av godt nederst å hindre perler faller ut. Hjelpe barnet å lage mønstre på hver strand eller på variant tråder. For eksempel en tråd av alle sorte perler, neste alle hvite og følgende alle blå, eller gjøre en tråd fra skiftende farger. Dekk vinduet med en vanlig hvit eller beige rullegardin skyggen eller et sett med horisontale persienner for personvern, som perler gir en solid dekker.

Nautiske

Bruk en gutt kjærlighet til fiske, pirater og havet som et tema for hans gardiner. Finne en gammel åre å bruke som en gardin stang. Disse er tilgjengelige på alle båtliv butikker, eller finne en brukt en. Maling åre å matche tilbehør guttens rommet, men i kontrast med veggene. Dette vil gjøre det åpenbare ved første øyekast. Opprette grunnleggende gardiner til over åre. Bruk enkelt paneler kvalitet med nautiske temaer. Velg båt, vann, pirat eller fiske relaterte utskrifter. Velge å hem stoffet etter måle to ganger hvor nødvendig og bare legge stoffet over åre.

Matchende ark

Slå ark i matchende gardiner med noen enkle sømmer. La gutten å velge ark for rommet hans. Kjøpe to sett med ark, en passe sengen og en i en enkeltseng størrelse. Ark er utformet med en bred topp søm. Brett denne søm og sy over å danne en løkke øverst på arket. Skyv en gardin stang sløyfen opprettet og henge. Hem nederst gardinene hvis nødvendig.

Kunstnerisk

Forsikre en gutt liker stilen av hans gardiner ved å la ham gjøre utforming. Kjøpe grunnleggende hvit eller beige cotton gardinene i riktig størrelse for windows. La gutten til å lage et design på gardinene stoff paint eller stoff markører. Ledig-hånd tegner er bra for kunstnerisk ungdom eller bruk sjablongene for den ikke så talentfulle. Opprette abstrakt kunst gjennom splattering eller blåser maling gjennom en halm på stoffet.