Gardin ideer for franske dører & Windows

June 25

Gardin ideer for franske dører & Windows

Franske vinduer og dører er vanligvis to lange Vinduer med hengsler på sidene og åpne fra midten. Vanligvis brukes til å angi utvendig veranda eller sol rom, franske dører er en tradisjonell funksjon i mange eldre boliger og legger til elegante designelement. Ulike vindusbehandling fungerer bra på dører og kan koordineres å utfylle omtrent alle typer innredning.

Blinds

Blinds, er enten tre eller komposittmaterialer av varierende bredde, passende for bruker å dekke franske dører. Mount blinds på hver enkelt dør som en egen enhet; Dette vil tillate uavhengig funksjon av hver blind, så en kan være åpen og andre stengt. Med et stort utvalg av farger og utførelser tilgjengelig, kan blinds være den perfekte løsningen for franske dører.

Gardiner

Knytte en tynn kaféstil gardin stang like over delen glass franske døren, deretter legge stupbratte gardiner. Dette gir litt privatliv med en liten mengde lys kontroll. Tyngre gardiner kan kreve ekstra gardin maskinvare. Trekk-ryggen kan også installeres på døren til La for å holde teppet trukket tilbake til side.

Roller nyanser

Roller nyanser er laget av ulike materialer som bambus, halm, silke, bomull eller nylon, og de gir personvern, lys kontroll og farge hvis nødvendig. Roller nyanser skal knyttes til toppen av hver dør, og pleier å injisere en mindre-formell følelse inn i et rom.

Skodder

Tre eller komposittmaterialer skodder tilbyr overlegen lys kontroll og personvern. Sørg imidlertid at det er nok plass på hver side å trekke tilbake og åpne skoddene hvis ønskelig.