Gardin ideer for elliptisk Windows

January 24

En elliptiske vinduet er et vindu med en rett base og en bue på toppen. En elliptiske vindu er mye bredere enn halv høyde. Begrepet "øyenbryn" er noen ganger reservert for Vinduer som har to 90-graders vinkler på basen og en bue på toppen, men begrepene brukes ofte om hverandre. Det kan være vanskelig--- men ikke umulig---å komme opp med ideer til riktig og pene gardiner for uvanlig-formet windows. Kjøpe buet, fleksibel gardinstenger å passe elliptiske windows og jobbe derfra

Sunburst gardiner

Gjøre en sunburst stil gardin for elliptisk windows. Ta en måling rundt ellipsen og doble den. Avrunder hjørnene av stoff og sy en smal stang casing hele veien rundt. Tråd stangen gjennom casing og delta i endene av teppet på midten av bunnen. Legge til en dekorasjon på bunnen av sunburst, som et stoff rose eller en draperi medaljong. Se etter draperi medaljonger nær elliptiske gardinstenger.

Tradisjonelle

Heng tradisjonell tilknytning stil gardiner på elliptiske windows. Bruk samme gardinene du vil kjøpe eller i hele vinduet, bortsett fra legge noen inches til kurven på ellipsen. Installere gardin stang hardware, og deretter henge gardiner som du normalt bruker spesielle elliptiske gardinstenger.

Rett gardiner

Bruke vanlige rett gardiner på elliptiske windows. Dette fungerer bra hvis en stripe av vinduet casing skiller delen elliptiske og den rektangulære delen av vinduet som det gjør lyset i rommet ved å ikke dekke vinduene helt. Henge gardin stanga mellom elliptiske og den rektangulære delen av vinduet. Bruk dekorative og lang gardinstenger fremtvinger vinduet casing å markere elliptiske.

Buet Valance

Noen elliptiske Vinduer er vakre i seg selv. I stedet for å dekke dem, bruke en fleksibel gardin stang for å henge en enkel valance utheving form av vinduet. Henge en relativt kort valance og bruke en ren stoff.

Lang gardinstenger

Installere en ekstra lang gardin stang som henger forbi vinduet casing for elliptisk vinduet behandlinger. Henge rett eller kategorien gardiner over elliptiske. Justere gardinene å henge 6 til 12 inches utenfor vinduet casing å gjøre elliptiske vinduet virke større.