Garasje sikkerhet sjekkliste

October 13

En garasje er et felles sted å lagre gården utstyr, makt verktøy og kjemikalier i tillegg til biler. Disse elementene sammen med faktorer ligger garasjer, som store bevegelige dører, kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Riktig å opprettholde en garasje og følge de generelle sikkerhetsretningslinjer unngå noen ulykker i og rundt en garasje.

Lagring av farlige materialer

Garasjer brukes ofte til å lagre brannfarlig, giftige og andre farlige materialer som maling, dyr gift, olje og bensin. Giftige materialer bør lagres i høy hyller eller låst skap som ikke kan nås av barn. Mange farlige produkter leveres med instruksjon etiketter som gir lagringsplass og bruk instruksjoner. Følg disse instruksjonene så tett som mulig for å unngå problemer. Lage bestemt å lagre eventuelle brennbare materialer, som bensin, fra varmekilder som vann varmeovner eller gass ovner og områder som får direkte sollys.

Lagring verktøy

Verktøy i en garasje bør lagres trygt i områder med lav trafikk. En rute som du bruker i garasjen reise av kjøretøy bør være klart verktøy og annet utstyr. Bruk kraftige kroker å henge utstyr som sykler og wheelbarrows slik at de er ute av veien og over gulvet. Slik at de ikke tetter gangavstand baner, lagre stiger horisontalt langs veggene med kroker eller solid bungees. Hold verktøy godt skjerpet og ren slik at de er enkle å bruke.

Rengjøring

Biler kan spore støv og skitt i garasjen som kan gjøre gulvene glatte. Regelmessig rent garasjen slik at gulvet og andre overflater er fri for rusk. Hvis noen kjemiske lagret i garasjen skjer å søle, feilfri den opp umiddelbart konsulenttjenester rydde opp instruksjoner om beholdere. Mange kjemikalier har giftige gasser som kan utgjøre en helsefare hvis lov til å sitte i en lengre periode. Hvis du finner et kjemisk utslipp, men du kan ikke bestemme hvilke kjemiske har sølt, anta utslippet er giftig. Unngå tomgang bilen eller bruke en grill i garasjen som det kan føre til skadelig gass å opparbeide i garasjen.

Døren sikkerhet

Garasjedører kan utgjøre en sikkerhetsfare hvis de stenger på objekter, pets eller folk. Gamle garasjer kan ikke ha sikkerhetsmekanismer på plass for å hindre at dørene lukking eller gjøre dem snu retning når de møter en hindring. Installere en sensor som vil snu retningen for døren hvis et objekt er under garasjeporten kan forbedre garasje sikkerhet.