Garasje rengjøring og fjerning

March 6

Garasje rengjøring og fjerning

Selv om garasjer ble bygget huset biler, kan de bli et fristed for alle slags andre elementer, inkludert verktøy, plen omsorg apparater, gamle klær og keepsakes, samt oppbevaring av mat. Hvis garasjen er fylt til randen, kan det være tid til å rydde opp og fjerne elementer for plass og din mentale helse. Noen tips på rask rengjøring og hjelp av familie og venner, bør ikke jobben ta lenger enn en helg.

Organisasjon

Når rengjøring garasjen, må du sile gjennom alle innholdet og få oversikt over hva er hva går og hvor det bor vil gå. Bestem hva du holder og hva blir forkastet eller donert. Hvis du er en forelder og barn eller andre slektninger må elementer lagret i garasjen din, ringe dem over å hjelpe; de må du sile gjennom sine eiendeler og avgjøre hva forblir eller går også. For verktøy og mindre elementer, kan det være nyttig å kjøpe en skap, hyller eller område å holde disse elementene organisert og fra gulvet. For gamle klær og bilder, kan du vurdere å kjøpe lufttett lagring binger for å bevare dem.

Opprydding

Når du har bestemt hva er og hva går, trekke alt som du har besluttet ikke å holde utenfor garasjen. Trekke alt som bor borte fra veggene og slangen ned veggene og garasje gulv å kvitte seg med alle gnagerne, edderkopper og spindelvev som kan være lur. Sette ned mus feller hvis du mistenker gnager aktivitet. Tørke ned windows og vinduskarmer med varmt såpevann vann. Du bør også tørke ned noen møbler, inventar, skap og hyller som kan dekkes i år av støv og rester. Bære en maske, mens du rengjør, som du ikke ønsker å inhalere mye av hva flyter i luften.

Loppemarked

Garasje rengjøring og fjerning er en perfekt måte å tjene ekstra penger fra din uønskede. Som sier går, "en manns søppel er en annen manns skatten." Angi det uønskede elementer på tabeller i gårdsplassen. Bruk pris merkelapper for å angi hvor mye du forventer å betales for hvert element, men være villige til å forhandle med kunder på prisene. En uke i forveien, legge løpesedler i og rundt fellesskapet å la folk vite at du har et salg. Du bør også annonsere muntlig og på sosiale nettverk nettsteder som Facebook og Twitter. Hvis du har barn i skolealder, spør lærerne hvis kan du distribuere løpesedler til deres klassekamerater å ta med hjem.

Donere

Varene som ikke selges i garasje salg kan gis bort til veldedige organisasjoner, som Frelsesarmeen og Goodwill din lokale kirke. Sjekk med organisasjonen gir elementene. de tilbyr ofte gratis henting.

Fjerning av avfall

For varer har du besluttet å kaste, bestemme hva kan resirkuleres. Hvis din område har resirkulering pickup med søppel pickup, fastsatt varene med papirkurven. Hvis du ikke har resirkulering pickup i nabolaget ditt, slipp elementer av på nærmeste resirkulering center etter å ha kontrollert de vil ta hva du har. Hvis du har for mye søppel for vanlig søppel henting, leie en bærbar søppelcontainer.