Garasje Makeover ideer

March 13

Garasje Makeover ideer

En garasjeplass kan gi ekstra boareal for ditt hjem eller stedet der du plasserer bilen. For de med garasjer som har blitt dumping haugen for familiens sportsutstyr, verktøy og rot, kan en garasje makeover bli kvitt alt rot og gjøre bedre bruk av plass.

Lagring

Garasjen er det ideelle stedet å lagre eiendeler inkludert verktøy og sportsutstyr. Garasje hyllesystemer holde lagringsområde ryddig og ordentlig. Mange hyller og lagring systemer montere rett til veggene i garasjen. Henge sykler og andre sportsutstyr med kroker. Dette maksimerer garasjeplass og holder gulvene klar av rot.

Bruke garasjen for lagringsmedier betyr ikke at du må bare bruke garasjen for lagring. Garasjen fortsatt fungerer som en forlengelse av levende plass i hjemmet samtidig som lagringsplass.

Workshop

Garasjer gjør ideelle workshops for trearbeid eller andre hobbyer. Inkluder masse oppbevaringshyllene lagre forsyninger for hobby. Garasjen kan kreve ekstra belysning for detaljert hobby og håndverket arbeid. En garasje trenger ikke omfattende gjenoppbygging blir en workshop. Arbeidsbord gir et område å arbeide med en hobby eller håndverket.

Hjemmekontor

Transformere garasjen til hjemmenettverk kan kreve en omfattende makeover. Maling av betong gulv med en epoxy gulv materiale for å gi et dekorativt preg hjemmekontor. Installere windows for garasjer uten å gi noen naturlig lys til hjemmekontor, som vil gjøre en full arbeidsdag det hyggeligere. Blokk av et lite område for office ved å legge til en partisjon. Den lar deg beholde plass for lagring. Garasjen krever ekstra elektrisk arbeid, telefonlinje og Internett å gjøre hjemmekontor funksjonell.

Lekerom

Garasjen gir en mulighet til å legge til husets boareal og opprette et rom hele familien kan nyte. Et lekerom eller familierom område der barna kan bruke tid eller familien kan samle på en kveld av filmer eller spill. Seal gulvet og installere tepper for å skape en myk plass for barna å leke.

Hjem Gym

Ikke alle har plass i hjemmet for et treningsstudio, men den ekstra plassen en garasje gir kan gi deg alt du trenger å bygge ditt eget treningsstudio. Du må forsegle og maling gulvene og bringe i ekstra polstring for øvelser i hjem gym.