Garasje lagringsplass Guide

September 14

Garasje lagringsplass Guide

Garasjen ideelt representerer en av de største ressursene for lagring på eiendommen. Ideelt kommer ofte ansikt til ansikt med virkeligheten av en uorganisert plass der det er lettere å bare plassere elementene i det første tomme sporet enn det er å systematisk omorganisere hele garasjen for maksimal lagringskapasitet. Når du har bestemt å forplikte seg til av bortkastet området, kan en klar plan med klare mål føre til mer lagringsplass enn noen gang forventet.

Rengjør gjeldende rot

Prosessen begynner med motsatt lagringsplass. Før du kan begynne å bruke garasjen effektivt for lagring, må du fjerne eksisterende rot. Gjør et sted for de elementene som er merket for avhending og plassere objektene du har tenkt å holde i separate deler basert på organisatorisk fremtidsplaner.

Opprette en organisasjon Plan

Nøkkelen til å maksimere garasjen som lagringsplass er å nærme seg å bruke all tilgjengelig plass og gruppen som elementer for effektiv henting. Hemmeligheten til å trekke av konseptene lagring er erkjennelsen av at garasjen tilbyr masse ubrukt lagringsplass over hodet og organisere alle nye elementer du vil lagre i garasjen før du lagrer prosessen.

Lagring enhet

Flere alternativer er tilgjengelige når det gjelder lagringsenheter. Hyller kan plasseres mellom loddrette stenderne i en uferdig garasje som er helt nyttig for plassering av varer som maling bokser og krukker fylt med lite maskinvare objekter. Frittstående hylle enheter som kommer med tilbake til dem kan være forankret på garasje veggen med braketter. De tingene du vil lagre i garasjen som kan utgjøre en potensiell fare for barn kan låses trygt bort med vedlagte enheter utstyrt med dører og skuffer.

Pegboard allsidighet

Pegboards plassert på de veggene ikke er blokkert av lagringsenheter eller hyller er en billig og effektiv element for hengende mindre objekter du vil ha tilgjengelig for enkel henting. Mens verktøy er tradisjonelle objektene for lagring på pegboard, kan du utnytte denne muligheten for noe som enkelt passer i hånden, som sport utstyr, kabler, ledninger eller forlengelsen ledningene.

Installere en Bump-Out

Ett hensyn å ta under etterretning hvis gjeldende garasjen uegnet for inneholder alt du trenger å lagre er tillegg av en bump-out. Alt du trenger er å installere en topptekst som vil støtte vekten av taket og du kan legge til lagringsplass fra 5-av-12 tak uten å måtte legge et betongfundament.

Fjern turstier

Om du fortsatt vil bruke garasjen som et sted å parkere bilen eller velge å bruke hele garasjeplass for lagring, er det viktig å planlegge og vedlikeholde klart stier langs gulvet. Reduserer nødvendigheten av å flytte elementer blokkere veien gjør lagring nye objekter samt hente allerede lagrede objekter går mer jevnt og effektivt. Hvis mulig, lagre større gjenstander som ellers ville ta opp gulvplass ved å henge dem på veggen. Dette inkluderer ting som sykler, wheelbarrows, stiger og hageredskaper.