Garasje lagring skap planer eller ideer

March 27

Garasje lagring skap planer eller ideer

Lagring skap kan gjøre forskjellen mellom en garasje i fullstendig uorden og et organisert plass med masse plass til to biler. Ved å utvikle en plan for lagring og flittig stikker til det, vil du slå rotete garasje i en ren, nyttig område som vil gjøre naboene blir grønne av misunnelse.

Ubrukelig rot

Ikke engang tenke på montere skap før du har tømt garasjen til tingene du ikke bruker lenger. Hvis det ikke passer, ikke fungerer, ikke er din eller ikke tjene en hensikt, bli kvitt den. Tilbake lånt elementer, donere gamle klær og kaste bort alt annet du ikke lenger trenger. Ikke bare vil eliminere overflødig gjør det enklere å organisere din gjenværende rot, men det vil spare deg penger ved å hjelpe du få et grep på hvor mye lagringsplass du faktisk trenger.

Store bildet

Før du installerer skap, lage en skisse av garasjen og vurdere den viktigste bruken. Hvis du planlegger å parkere bilen i garasjen, inkludere det i diagrammet. Arbeide med resten av plassen til å opprette soner basert på hvordan du ønsker å bruke garasjen. Soner kan inneholde hagearbeid, hagestell, Håndverksutstyr, sportsutstyr og verktøy.

Har skap og hyller bygget behovene til hvert område. For eksempel hvis du er en ivrig gartner, har midjen høye skap installert og bruke overflaten som et arbeidsområde for potting planter. Hvis du har en overflod av verktøy, sette opp en kolonne av grunne skuffer for å skille borekroner, skrutrekkere og andre små elementer. Hvis alle i familien har en sykkel, konstruere skap på den øvre halvdelen av en vegg og bruke plassen under store sykler og andre sportsutstyr.

Organisering og merking

En garasje full av skap vil ikke gjøre noe bra hvis de er så full at du er redd for å åpne dørene. Unngå dette problemet ved å organisere hver hylle i din skap med wire, plast eller klut hyller av alle former og størrelser. Fyll dem med verktøy, gamle klær, kjæledyr forsyninger, plen utstyr, skjøteledninger og spill. Plass småting spiker, skruer, skiver, knapper og perler i klart glass så du kan enkelt se hva som er inni. Male skuffer og skap med tavla maling for enkel merking.

Sikkerhet

En rekke kjemiske produkter ofte ende opp i garasjen. Å holde garasje barn og kjæledyr vennlig, lagre maling bokser, rengjøring forsyninger, pest kjemikalier, aerosol-spray og andre kjemikalier i et låst, ut-av-rekkevidde skap. Hvis hot varmtvannsberederen er i garasjen, kontrollerer du disse elementene er så langt unna flammen som mulig.

Sesongmessige elementer

Kjølere, boogie boards og kunstige juletrær tar opp mye plass i garasjen. Siden familien bruker bare disse elementene noen måneder av året, holde dem i mindre tilgjengelig skap og flytte tingene du bruker oftest til mer praktiske steder. Måten du må bare få ut gardintrapp et par ganger i året.