Garasje lagring skap ideer

April 18

Garasjer kan lett bli catchalls for lagring av alle slags varer fra biler til verktøy til bulk mat. Mange systemer vil fungere for å organisere garasjen, inkludert pegboard, kroker, hyller og skap, men skap har den ekstra fordelen av skjule elementene de holder synet, gjør for mye penere utseende garasje.

Organisere skapplass

I motsetning til åpne hyller, hvor alt kan sees tydelig, skap kan skjule ting, brukt en funksjon som kan noen ganger gjøre det vanskelig å finne sjelden elementer. Label hver hylle i din skap med elementer lagret der. Ved lagring mange elementer i din skap, lage en garasje nøkkel eller bruke millimeterpapir vise lagrede elementer og legge den på veggen. Måten når du angir garasjen leter julelys som du ikke har brukt eller sett i et år, vet du hvor du finner dem. Også vurdere subdividing skapet hyllene med klar plast skuffer og merke disse også.

Utnytte skapdører

Skapdører kan være mer enn bare dekker for lagrede elementer. Utnytte plassen ved å opprette loddrette lagring eller andre verktøy for organisasjonen. Pegboard kan brukes på innsiden av skapdører til ut-av-syn loddrett lagring for brukte elementer. Kontroller at du tar plass i regjeringen for pegboard og elementene du lagre på den. Et tips unngå frustrasjon: trekke en retningslinje på hver sokkel for å markere den nødvendig klaring. Tunge magneter kan holde planer på enten innsiden eller utenfor et metall kabinettet døren. Også vurdere å plassere en tørr-viske bord på utsiden av skap døren slik at du kan rable ned notater i garasjen uten et stykke papir.

Farlige lagringen

Skap er flott for lagring av farlige materialer, spesielt kjemikalier. Hvis du har barn i huset, kan du vurdere å sette en lås på døren til skapet. Du kan også bruke faktiske skap for farlige element lagring. Etiketten utsiden av skap med hva farlige materialer er i. Pass på at du ikke fylle skap for full. Du ønsker ikke å åpne døren og ha farlige eller skarp elementer faller ut.