Garasje dører stiler

April 23

Garasje dører stiler

Barns er ikke lenger utbredt; de har blitt erstattet av garasjer å huse horseless vogner. Garasjen er fortsatt veldig mye påvirket av styling av låven. Denne påvirkningen er dokumentert ved de ulike garasje dør stilene. Når du velger døren stilen for garasjen, må du huske å ta hensyn til den arkitektoniske stilen hjemme. Har dørene til garasjen kampen er arkitekturen av huset viktig, for det bidrar til å knytte de to strukturene sammen selv når de ikke er koblet sammen fysisk.

Vogn hus

Denne kategorien av garasjeport omfatter flere enn én stil. Men tilbyr alle et nikk til gamle vogn huset, som var der vogner og andre hest og kjøretøy var plassert. Garasjeporter i denne stilen alle har buet eller vinklet topper. Noen av garasjeporter i funksjonen vogn hus stil dobbeltvinduer og Hekkplatene i den øvre delen av dørene, men dette er ikke alltid tilfelle. Nivået av detaljering kan variere også. Noen garasjedører i vogn hus stil har hevet paneler mens andre har faux "z" avstiving, så dørene ser ut som om de ble gjort i den gamle dør låven stilen.

Tradisjonelle

Tradisjonelle garasje døren stilen ligner stilen vogn-huset døren med unntak av hjørnene øverst. Toppen av den tradisjonelle garasjeporter er vanligvis square, uten noen vinklet eller avrundede hjørner. Som vogn-huset stil, kan disse portene også ha Hekkplatene eller vinduer i den øverste delen av døren. Dørene kan være vanlig, har hevet paneler eller har faux oppkvikkende foran.

Moderne

Moderne garasje stilene låne elementer fra andre stiler, for eksempel Hekkplatene eller windows eller selv fanlights. De kan også ligner shoji dører, unntatt laget av aluminium i stedet for ris papir og tre.

Egendefinerte dører

Hvis du ikke er fornøyd med garasje døren stiler tilgjengelig, kan du alltid ha en egendefinert garasjeport laget til tilfredshet. Dette kan også bety at i stedet for å være oppvokst på metall spor, garasje døren kunne faktisk svinger åpen på hengslene.