Garasje åpneren ledninger

May 16

Garasje åpneren ledninger

Motoren på en garasje døråpner opererer på AC eller vekselstrøm, elektrisitet. Kontroller knappen som hever og senker døren opererer på lav spenning elektrisitet generert av en DC omformer innsiden av åpen-enheten. De fleste garasjen dør openers er produsert med en strømledningen installert. Ledningen har en tre-veis husholdning plugg som kobles til strømnettet overhead. Garasje åpneren ledninger utføres med grunnleggende ledningsnett verktøy.

Instruksjoner

•Uncoil lav spenning wire som kom med døråpner garasje. Bruk wire strippere for å skille ene enden av de isolerte trukket av lav spenning wire. Dra trådene fra hverandre ca 8 inches. Bare endene av hver ledning ca 1 tomme med wire strippere. Være forsiktig ikke for å kutte de tynne trådene kobbertråd. Vri hver av nakne strandet ledning tett for hånd.

•Plasser en stige under garasje døråpner enheten. Fjern bakdekslet fra enheten å avsløre lav spenning kontakt skruene. Avsatt dekselet og løsne kontakten skruene med en flat skrutrekker.

•Wrap bare slutten av hver lavspent leder rundt en kontakt skrue og stram tilkoblingen med skrutrekkeren. At mesteparten av lav spenning wire til å henge fra enheten. Ikke Erstatt bakdekselet på åpneren enheten på dette punktet.

•Separat nakne endene av lav spenning wire på motsatt side av ledningen og bare ender som før. Knytte hver av fører til en kontakt skruen på baksiden av kontrollknappen. Bruk skruene eller brads montere kontrollknappen på veggen nær en døråpning som fører av garasjen. Kontroller at lav spenning ledninger utvide opp på toppen av kontroll knappen casing.

•Bruk isolert wire klipp og en liten hammer feste lav spenning wire opp veggen og gjennom taket ved garasje døren enheten. Klippene skal om lag 24 inches hverandre å hindre slakk i ledningen. Coil eventuelle overskytende lav spenning wire ved enheten og fest spolen til taket med en isolert klipp.

•Remain på stigen og strømledningen fra garasje døren åpen i overhead stikkontakten. Følg instruksjonene på baksiden av enheten for å programmere åpneren og angi en personlig kode for den trådløse fjernkontrollen. Koble igjen dekselet på baksiden av enheten.

Tips og advarsler

  • Programmet en rekke trådløse fjernkontroller bruke din personlige kode.