Gamle Windows kontra erstatning Windows livssyklus

April 30

Gamle Windows kontra erstatning Windows livssyklus

Original Vinduer danner en integrert del av arkitektoniske og funksjonelle harmonien av huset systemet. En livssyklus analyse av ytelsen og miljømessige påvirke gamle windows sammenlignet erstatninger kan føre til nye respekt for gamle vinduer og lagre hus fra kostbare oppussing. Se på alternative tiltak for å forbedre energieffektiviteten av den stalwart opprinnelige vinduene slik at de kan fortsette å tilføre verdi til huset.

Levetid av gamle vinduer og erstatning Vinduer

Tre vinduer produsert før 1940 ble bygget fra tettere, høyere kvalitetstre og sannsynligvis gammel tømmer, som er mer motstandsdyktig mot råtnende og fordreining enn Gran brukes nå. Gamle vinduer som har nådd 50 år uten mye vedlikehold kan vare ytterligere 100 år med reparasjon og utskifting av de enkelte delene som karakteriserer sin konstruksjon. Nye vinduer har en levetid på 25 år; 30 prosent er imidlertid erstattet i 10 år.

Strømsparing og Payback

Varmen er tapt gjennom alle vinduer, gamle og nye. En lav-E glass double-panelet termisk erstatning vindu i stedet for en enkeltrute vindu/storm vinduet kombinasjon vil spare 60 cent i det første året og $2.03 året etterpå i gass drivstoffkostnader. På den hastigheten tar det 222 år for drivstoffbesparelser å møte installere et $450 erstatning vindu. Payback for å erstatte en enkeltrute vindu med en dobbel-vindusrute termisk er 41 1/2 år.

Innebygget energi

En annen faktor å vurdere i livssyklusen sammenligninger av gamle og nye vinduer er innebygget energi, som er energien som brukes til å produsere og erstatte bygningsdeler. Ca 2,300,000 enheter av energi (BTUs) kreves for å produsere ett vindu, ikke inkludert gruvedrift råvarene, frakt og levering, entreprenører energibruk og deponering av gamle vinduet og innebygget energi den representerer. For å bryte selv for totalt innebygget energi for vinduet utskifting tar 40-50 år. mange varer ikke som lang.

Storm Windows og andre Tips

Montering en gammel vindu med en storm vinduet resulterer i 15 prosent mer energieffektivitet enn en ny vindu produserer, og drivstoffbesparelser vil betale for vinduene storm på 4 1/4 år. Med tillegg av weatherstripping, tetningslister og vedlikehold, kan et gammelt tre vindu være lik for energieffektiviteten til en erstatning-vinduet. Mens erstatte gamle vinduer kan noen ganger være nødvendig, men i form av energisparing eller holdbarhet, swap er ikke nødvendigvis berettiget.