Gamle huset ledninger problemer

July 1

Gamle tilbyr en stor mengde historie og skjønnhet. Disse husene har noen problemer skjønt. På grunn av alderen av hjemmet, strukturen kan kompromitteres, taket kan lekke og ledningene må oppdateres eller reparert.

Tegn på problemer

Sikringsbokser og papir ledninger er ofte vanlig underskriver av en gammel ledninger i hjemmet. Disse sikringen bokser og papir ledninger kan ikke håndtere moderne apparater. I tillegg finnes det elektriske stikkontakter som ikke fungerer, kan rewiring være nødvendig. Antall utsalg i et hjem kan også indikere at det kan være behov for en oppdatering. Hvis det er ett eller færre utsalgssteder per rom, kan det være behov for en oppdatering i hjemmet.

Årsaker til problemer

Den største årsaken til elektriske problemer i gamle er bare alderen av hjemmet. Elektrisk utstyr og praksis når hjemmet var bygget eller oppdatert kanskje ikke kunne håndtere den nye teknologien og kan ikke være opp til koden. Andre årsaker til elektriske problemer kan omfatte rust og råte på ledningene skyldes eksponering elementene og hjem forverring. Ytterligere skade kan gjøres av mus eller andre dyr tygge på ledninger.

En annen årsak til gamle hjem ledninger problemer er forsøk på å bruke moderne teknologi på et system som ikke kan håndtere lasten. Dette kan føre til sikring brenne outs og wire brenne outs. Dette kan også føre til branner i ulike utsalgssteder, gjør dem ubrukelige.

Korrigere problemer

Noen ganger retter ledninger problemer i en gammel hjem kan være svært enkel, for eksempel legge til ekstra uttak til rommene. Andre problemer er mye mer alvorlig og krever profesjonell hjelp. Dette kan omfatte den totale rewiring et hjem og plasseringen av sikringsskapet for en strømbryter. Erstatte gamle ledningene i et hjem kan også kreve mye dyktighet og ikke bør forsøkes av den gjennomsnittlige enkeltperson.

Finne en profesjonell

Fagfolk kan finnes lokalt i telefonen bøker eller online på ulike nettsteder. Uansett hvor du finner en profesjonell, være sikker på at elektrikeren forstår hvor mye arbeid involvert, gir deg et anslag på både kostnadene og tiden involvert. Vær sikker på samle referanser og tidligere erfaring med rewiring og korrigere gamle hjem ledningsnett systemer.

Unngå problemer

Den eneste måten å virkelig slippe gamle hjem ledninger problemer er å kjøpe et hjem som er moderne. En annen måte å unngå er å sjekke ledningene av huset før kjøpet. Dette kan gjøres ved har hjemmet inspiserte før kjøpet eller inspeksjon ledninger systemet selv. Be om en registrering av Boligmodernisering og forbedringer kan også bli bedt om, selv om dette ikke kan være lett tilgjengelig.