Gable montert solenergi Loftet Fan installasjon

April 5

En solar-drevet loftet fan gir midler til lufthull luft fra et loft med elektrisk kraft generert fra sollys. En solar-drevet fan kan installeres i siden på loftet, tar plassen til en gable ventil som lar luft å unnslippe loftet. Noen verktøy må monteres, ingen av disse er eksotiske. De utenlandske til hus kan skaffes på en jernvarehandel. Ingen elektriske ledninger er nødvendig.

Instruksjoner

•Gå på loftet. Finne en gable loftet ventil, som er vanligvis i en av veggene. Sted siden av solar-drevet fan som har den åpne enden over den gavl loftet ventilen. Tegn en ring rundt den åpne enden av viften med fett blyant. Ta ut viften og sett det til side.

•Drill et hull i bare og linje med en bærbar drill. Fjern drill og erstatte den med blad av en bærbar så. Så ut sirkelen. Fjern så.

•Sett kanten av snuse bar i en klippekanten av sirkelen. Trekk opp på snuse å løsne klippe veggen. Gjenta dette på ulike tidspunkter i sirkelen. Tre kutt veggen og den gavl ventilen som er, ut av veggen.

•Plasser et stigen mot veggen på utsiden der hullet er. Plass solcellepanel som følger med viften, glanset side opp på veggen ved siden av hullet. Kjør ledningene fra solcellepanel gjennom hullet. Skruen solcellepanel til veggen med tre skruene med en stjernetrekker.

•Gå til loftet. Løsne de to skruene over kontaktene på motoren av viften med en Phillips-skrutrekker. Vind allerede-strippet slutten av ledningene fra solcellepanel rundt en kontakt. Stramme skruene.

•Sett den åpne enden av viften i hullet du nettopp gjort. Skru brakettene på siden av viften i taket med tre skruene med en stjernetrekker. Bruk silikon pasta rundt kantene av viften der den møter taket å forsegle av elementene.

Tips og advarsler

  • Du kan legge til en valgfri lukkeren dekke taket som en gang koplet å fan, åpnes og lukkes avhengig av om fan's motoren kjører eller ikke.
  • Aldri gå på taket i dårlig vær, siden det er alltid muligheten for et lynnedslag.