Furutrær som bærer kjegler

April 4

Trærne tilhører slekten Pinus i Nord-Amerika alle produsere en kjegle, som har en sammensetning av woody vekter og inneholder frø av treet. Kongler av disse artene kommer i ulike former og størrelser. Trærne bærer kongler vokse i et stort utvalg av habitater. Noen vokse i sørstatene, mens andre er innfødt til deler av Nord, vest eller øst.

Banen furu

På banen furu (Pinus rigida) er motstandsdyktige mot brann, notater webområdet North Carolina State University. Banen furu, som vokser til høyder mellom 50 og 83 føttene, har 3 til 6 - tommers lang hard nåler som vokser i fascicles (pakker) tre. Pitch kongler kan forbli i lukket posisjon på lemmer i perioder opptil 10 år. Koner har en egg-form, rapporter "National Audubon Society feltet Guide til trær." Funksjonen kjegler skalerer bevæpnet med buede stive spines. Arten får sitt navn fra den svært høye mengden harpiks i bark. Treet oppstår gjennom det meste av New England og godt inn i den midtatlantiske statene.

Dammen furu

Dammen furu (Pinus serotina) vokser fra så langt nord som Cape May i New Jersey langs kysten i sørøstlige områder i Alabama. Treet foretrekker fattige-drenering bakken og vokser i våtmarker, myrer og langs vassdrag og innsjøer. Dammen pines kan nå 70 fot i høyden. Treets kjegler, formet som miniatyr globes, har en tynn pigg på hver skala. Lys skyggen av brun-gult kjegle forblir på treet i flere år, selv etter åpning og slippe treets frø.

Svelge

Ponderosa furu (Pinus ponderosa) kan ha den bredeste fordelingen av alle vestlige pines, sier Nearctica området. Svelge vokser hovedsakelig på høyder i 4000 foten for 8000-fots, gjør det til like høye som 130 fot. De er en mørk nyanse av grønt Ponderosa barnåler er fra 4 til 8 inches lang. Den koniske å ovale kjegler fangstene furu varierer delen av vest der du støter på dem. Noen er bare 2 inches lang, mens andre er 6 inches i lengde. Ponderosa kongler har sine tykkeste vekter på det punktet på den motsatte enden av der membran festes til avslaget. Hver skala har en skarp pigg.

Jack furu

Jack furu (Pinus bansiana) vokser i dårlig kvalitet jord i boreal skogene Canada og New England og Great Lakes statene. Jack furu kan oppnå høyder av nær 65 føtter. Konglene er bare 1 til 2 inches lang, men har en tydelig kurve til dem. Koner stay lukket, hjulpet av en sterk harpiks, til brann eller svært høye sommertemperaturer åpner. United States Department of Agriculture konstaterer at i en acre jack pines, så mange som to millioner frø er tilstede i koner. Fugler som Szczygły og robins, sammen med små pattedyr, inkludert gjengen og ekorn, spise disse frø.