Furutrær i Florida

August 12

Furutrær i Florida

Mens mange umiddelbart tenker på de subtropiske og tropiske plantene som trives i Florida, er furutrær også en vanlig del av Floridas naturlig planteliv. Ifølge University of Florida IFAS forlengelsen, syv arter av innfødte furutrær og tre andre ikke-native plantet vanligvis arter i Florida. Ulike arter vokser best spesielt områder av Florida. Bli kjent blant furutrær i Florida.

Sand furu

Sand furutrær (Pinus clausa [Chapm.] Vasey) er en av vanlig furutrær i Florida. Disse furutrær oppstå på bukten og Atlanterhavet sanddynene. Ifølge University of Florida IFAS forlengelsen, modne kjegler på sand treet vokser til 2 til 4 inches lang og kan leve på treet i flere år om gangen. Varianter kjent til Florida er Ocala sand furu (rekke clausa) og Choctawatchee belastning (rekke immuginata). Sand furutrær er evergreens som trives i full sol og vokse til en høyde på 20 til over 40 fot.

Longleaf furu

Longleaf furutrær (Pinus palustris Mill.) finnes vanligvis furutrær i Florida. Ifølge University of Florida IFAS forlengelsen utgjorde longleaf furutrær når 30 til 60 millioner hektar av furu i det sørøstlige USA. På grunn av logging, longleaf pine befolkningen var sterkt redusert, men begynnelsen på 1980-tallet har gjenoppstått på grunn av skogplanting metoder. Kjegler longleaf furu vokser til en lengde på 5 til 10 inches. Dette evergreen treet trives i full sol til delvis skygge og vokser til en høyde på over 40 fot.

Eastern White Pine

Østlige hvit furu (Pinus strobus L.) er en art av furutrær i Florida. Ifølge University of Florida IFAS forlengelsen, Eastern white pine er kjent for sin skjønnhet og er vanligvis plantet som en dekorativ treet for landskapsarbeid. Eastern white pine kjegle er sylindriske og vokse til en lengde på 3 til 5 tommer. Trives i full sol til delvis skygge, vokser dette evergreen treet fra 40 fot over 230 fot i sitt opprinnelige område med mer vanlig høyder på 100-180 fot.