Furu-treet fjerning

June 19

Fjerne et furutre fra hagen din er en alvorlig beslutning. Vurdere sikkerhetsfaktorer hvis du skal kutte ned treet selv: Hvis du har riktig størrelse så, hvis det er ledninger nær, hvis andre busker kan være vondt når det faller, og hvis en tillatelse er nødvendig. Vurdere treet og alder. Furutrær vokser for over hundre år. Alle ting betraktes, er det standard trinnene for trygt fjerne et furutre. Følg alle forholdsregler som en skarp kjede, iført vernebriller, iført hansker, iført boots med stål tær, har et hjelpeprogram, og tregere.

Plassering

Bestemme hvordan treet til å falle. Kontroller at det finnes ingen objekter i sin bane og gi mer plass enn du tror er nødvendig. Kall selskapet strømforsyningen hvis det er noen ledninger i nærheten de kan ta treet ned for deg. Når du har plasseringen utpønsket, Planlegg en rømningsvei å få fra treet mens den faller. Vente på en rolig dag hvis det blåser.

Å gjøre kutt

Utgjør en 45-graders vinklet hakket i bunnen av treet ca 8 inches fra bakken på siden hvor treet vil falle. Gjøre en horisontal kutte en tredjedel av veien gjennom stammen og deretter gjøre en vinklet kuttet ned for å møte den. Gå til den motsatte siden av treet og gjøre et kutt 2 inches høyere enn den første vinklede kuttet, halvveis gjennom treet. Ta så ut, slå den av, sette den ned og flytte raskt unna på din planlagte rømningsvei.

Fjern grener

Angi den første grenen imellom så og gjøre en straight cut loddrett gjennom grenen. Klart ut mindre greinene som står i veien for større grenene og alltid sjekke at kuttet slipper ikke trykk, gjør treet til våren opp mot så. Arbeid deg fra bunnen av treet til de fleste av stammen tømmes. Skjær stammen i seksjoner kutte på siden kroppen og alltid stå på oppoverbakke side av treet i tilfelle den faller.

Fjerne området

Løft den tyngste delen av tre fra bagasjerommet på baksiden av en lastebil. Fyll ut delene mellomstore fra indre grenene og topp dem med furu grenene. Tie feste lasten med stropper å holde furu grenene blåser av bilen når du er på veien. Rake opp rusk igjen av klipping.

Stump

Gjør et siste kutt vannrett over stump med en motorsag så nær bakken som mulig. Bore flere 1-tommers bredt hull 6 inches dypt inn stump å hjelpe den brytes ned raskere. Mound flere inches mulch opp over det å skjule den til den rots unna til skitt.