Furu trær innfødt til Texas

November 4

Furu trær innfødt til Texas

Texas har sju hovedtyper av furutrær. Disse furutrærne alle falle i regioner 5 til 7 av USDA Hardiness sonen kart. De fleste krever god drenering og lavt tåle forholdene i Texas. De vokser en dyp taproot. Trærne alle produsere kjegler og blomster om våren.

Longleaf Pines

Longleaf furutrær vokser hovedsakelig i øst og tåle de ulike værforholdene der. Longleaf furu, longleaf gul furu, sørlige gul furu, hard furu, longstraw pine, hill furu, banen furu og hjertet furu er åtte navnene disse trærne går. Longleaf pines lengst pinnene og har de største kjeglene alle Texas pines. De kan nå 125 fot i høyden. En longleaf pine vil være små og synes ikke å vokse i tre til 25 år. Samtidig er det økende en dyp taproot.

Shortleaf Pines

Shortleaf er en annen østlige Texas furu. Den vokser i skråninger og åser eller høyereliggende skogen eller felt. Det vil ikke vokse med loblolly furutrærne. Det kan vokse til 100 fot i høyden. Shortleafs er den mest kald-tolerant av innfødte pines.

Loblolly Pines

Loblolly pines er vanligste treet i Texas og finnes hovedsakelig i øst-Texas. Men kan insekter og sykdommen skade dette treet. De krever ikke mye vann og tåler jord med en høyere pH, sammenlignet med de fleste pines. De er de raskest voksende pines i Texas om sine nåler ikke er lenge, bare opp til 9 tommer i lengde. Loblolly går to navn: loblolly og oldfield furu.

Ponderosa furutrær og sørlige White Pines

Ponderosas vokser i kalkstein og andre mineral-rike jord. De vokser i Guadalupe, Chisos og Davis fjellkjeder i west Texas. Southern white pines er vakreste men sjeldneste Texas furutrær. De har sølvfargede hvite bark. De vokser 90 fot i høyden.

Mutter furutrær og Pinyons

Disse trær vokser i west Texas. De vokser fint i steinete jord og trenger ikke mye vann. De er ikke det samme, men er nært beslektet. Begge vokse i en trekantet form. Mutter furutrærne vokse 70 fot, men vanligvis nå bare 20 til 30 fot. Pinyons har en mer avrundet krone mens furu mutter har en konisk krone. Furu mutter produserer spiselig nøtter med hardt skall.