Furu halm landskapsarbeid ideer

August 23

Furu halm landskapsarbeid ideer

Furu halm er bare kaste nålene av furutrær. Det er en stor del av bærekraftig landskapsforming, der folk bruker så mange naturlige elementer i sine design planer som mulig. Miljøvennlig hagearbeid har eksistert i lang tid. Det viser ingen tegn til å miste popularitet når som helst snart som folk prøver å finne enda flere måter å ta vare på planeten og spare penger samtidig som sine verft attraktive.

Mulch

Bruker naturlige forbindelser i huset og hagen til planter vokse er en viktig del i følgende grønt landskapsarbeid designprinsipper. "Furu halm har førsteklasses eiendommer over andre mulches. I motsetning til andre tørt organisk mulches som furu bark, blader, gress og torv mose, furu halm gir gunstige forholdene og stimulerer sunn plante utvikling, sier Texas A & M Universitys nettsted.

Bunndekkende

I stedet for tradisjonelle flis, dekk bakken rundt trær og dekorative elementer med furu strå. Lage sirkler av det rundt garden statuer, fontener og birdbaths vise dem frem. Lå det rundt utsiden av hjemmet ditt til å opprette områder for å vise dekorative rocks, hage ornamenter og potteplanter.

Western-tema

Bruker furu halm å utfylle en vestlig landskapsarbeid design. Knytte det sammen slik små baller av høy. Plass det foran en garden statuer som viser en hest bøying å spise. Plasser den i baksiden dekorative vogner. Bygge en birdhouse å ligne en gammel låve og fylle de det med furu strå.

Andre ideer

Plant miniatyr furutrær og omgir dem med furu halm. Angi utendørs statuer av en hel familie av pinnsvin på en seng av furu halm for litt humoristisk grønne landskapsarbeid design. Slips bunter av det sammen med fargede bånd og henge dem ved siden av halm hatter på din hage skur.