Furu Bark Mulch problemer

December 8

Furu bark er en langvarig mulch som hjelper jord holde på fuktigheten, hindrer ugress fra å vokse, og gir næringsstoffer for planter. Spre furu bark mulch i hagen din, men bør du vurdere før vanlige problemer å sikre at mulch er nyttig i stedet for skadelig.

Vanlige problemer

Kraftig nedbør kan vaske bort furu bark nuggets, gjør dem ubrukelige i planter de skal hjelpe. Som wet tre tiltrekker furu bark mulch også termitter som kan hjemsøke et hjem, advarer University of Kentucky.

Løsninger

Konstruere en ring av steiner eller annet materiale rundt mulching området for å hindre furu bark nuggets i å vaske vekk. For å unngå å tiltrekke termitter, holde din lag mulch 3 inches tykk på det meste, og ikke la det komme nær tre strukturer - spesielt huset.

Betraktninger

Giftige furu bark mulch er farlig for planter. Å sikre din furu bark er sunt, kutte det fra en sunn treet, og bruke den mens fortsatt friskt. Hvis gamle furu bark utvikler en stygg lukt, spre den i et område fra planter å utsette den til luften. Vann for å befri den av giftstoffer. Ifølge Cornell University, vil dette gjøre mulch sikker igjen for hage bruk.