Fungerer fuglebrett i en by?

November 4

Fungerer fuglebrett i en by?

Hummingbirds er ressurssterke og stadig sultne liten fuglene, og sjansene for å tiltrekke dem til byen hage eller balkong er best under sesongvandringene. Det kan ta litt tid for dem å oppdage en mater, men du kan ta tiltak for å gi en innbydende invitasjon. Når de har funnet gratis måltid, er de sannsynlig å stikke hele sommeren for å nyte festen.

Matere

Hummingbirds finner og gå tilbake til matere som er full av frisk nectar, fri for maur og bier og lett og tilgang. Tyngdekraften flaske matere kan utvikle lekkasjer når luften i dem varmer og styrker ut sukkervann. Lekkasjer tiltrekke insekter, så et bedre valg kan være en dekket skål mater med fôring portene på forsiden. De fleste har en rød cover---hummingbirds er tiltrukket av fargen--- og fylles med en blanding av 1 del tabellen sukker oppløst i 4 deler rent vann. Endre den sukker vannet hver dagene eller når det blir så det ikke vil gjøre fuglene syk. På en balkong, bruke en mater med en abbor så fuglene kan hvile mens de spiser.

Beliggenhet

I en by tunet, henge materen der du kan se det fra et vindu. Pass på at det er høyt nok til at utendørs katter kan snike seg og overraske fuglene. En nærliggende bush eller tre som hummingbirds kan skjule i er en god idé. Henge materen innen 3 feet i vinduet eller ca 30 fot bort å hindre kollisjoner med glass. En mater rett ved vinduet vil trekke fuglene og de vil avta til land eller holder på det uten å risikere en potensielt dødelig krasj. På en terrasse eller balkong, henge materen innenfor klart syn, ikke er skjult i skyggene fra tak.

Nektar-rik anlegg

Forbedre oddsen for fjærkledde middagen gjestene med et utvalg av nektar-rik anlegg å legge til flere valg på menyen. Fuglene kan til slutt velge enkel materen, men en butterfly bush eller kaprifolium vintreet får oppmerksomheten. Hummingbirds som lyse farger og vil bevege mot rød, appelsiner og levende rosa fordi de vet de blomstene er sannsynlig å være en god kilde til nektar. En gang i nærheten, vil de raskt finne din sukker-vann-fest.

Lokker og lys

For en balkong, spesielt høy, er din beste sjanse til å fange en kolibri oppmerksomhet i migrasjon perioder tidlig på våren og høsten. Rødt vimpler, en rød patio umbrella og røde gardiner eller skygger på din Vinduer eller dører vil skille seg ut og lokke liten fuglene. Holde lys av eller forheng trekkes natten slik at du ikke utilsiktet forårsake en uforsiktige hummer kollidere med glass.