Fungal Leaf Spot sykdommer som infisere Maples

December 13

Fungal Leaf Spot sykdommer som infisere Maples

Det er flere sopp som kan forårsake leaf flekker skal vises på de fleste arter av lønn trær. Ofte leaf flekker er stygge og kan forårsake tidlig blad slipp eller selv tap av kraft hvis fungal infeksjon er alvorlig nok, men lønn trær som er sunn og ellers blomstrende påvirkes vanligvis samlet, og kan fortsette å vokse til tross for infeksjon.

Flekkete Tar sted

Den sopp Rhystisma acerinum og punctatum forårsake stygg, men vanligvis ufarlig, tarlike flekker utvikle på bladene av ulike arter av lønn trær. Flekkete tar flekker kan nå omtrent en tomme i diameter og er gulaktige på farge når de først vises. Som sopp fremgang, de slår til svart, vises som en tarlike rot av sopp og blad vev inni den gule flekker. Soppdreper behandling er vanligvis ikke nødvendig. Bladene kan tidlig falle, men treet forblir ellers friske.

Phyllosticta Leaf Spot

Tan flekker kantet med lilla eller rød vises på Lønneblader er forårsaket av sopp Phyllosticta minima. Sølv, rød, japansk og Amur maples er særlig sårbare for denne leaf spot som danner lesjoner som inneholder ringene av svart koloniform inni dem senere i vekstsesongen. Skader helsen til infiserte lønn trær er vanligvis minimal sopp behandling er ikke nødvendig. Soppen overvintrer i falne blader, så samle og ødelegge blader hver falle kan forhindre påfølgende infeksjoner. Unngå over vanning og sikre din lønn har tilstrekkelig luftsirkulasjon også.

Blad blemme

Blad blemme er forårsaket av septoria og taphrina sopp, hvilken form blemmer på Lønneblader av sekresjon en veksthormon i blad vevet. Dette fører til en økt produksjon av bladet cellene i infiserte vev og skjemaer blemme som flekker på bladene. Blad blemme vanligvis infiserer du blader i kjølig og vått våren vær. De infiserte områdene av bladet forblir mellom blad venene, bli mørkebrune etterhvert og gjør bladet vises svidd på den øvre overflaten. Dødt vev på undersiden av bladene blir hvit der spores dannet og utgitt i sommermånedene. Selv om symptomene på blad blemme skjemmende, er det ikke vanligvis skadelig hvis et tre er infisert i flere år på rad. Soppmidler kan brukes før knopper pause på tidligere infisert trær å hindre infeksjon. Fordi spores overvintrer på løv raking og ødelegge løv og rusk rundt din lønn hver høst kan hjelpe hindre spores fra reinfecting også.

Anthracnose

Anthracnose refererer til en sykdommer forårsaket av en rekke sopp som påvirker mange forskjellige typer trær. På lønn trær vises anthracnose som lilla brun områder skjemaet langs årer på bladet eller som store, uregelmessig, brune flekker mellom venene. Anthracnose infeksjoner forekommer flere ganger over flere år kan forårsake treets vekst å være forkrøplet og kan gjøre din lønn utsatt for andre sykdommer. Anthracnose kontrolleres ved å bruke soppmidler før bud pause tidlig på våren. Når et tre er infisert, men er kontrollen ikke mulig på denne måten. Infiserte områder må renske bort og rusk og løv på bakken bør være ryddet opp og ødelagt.