Full solen hengende planter

February 13

Full solen hengende planter

Sol dekk og patios er til tider en meget streng omgivelsene for potteplanter. Jord tørker, forlater brenne og blomster vil så velge de passende plantene for lyse steder er et must. Heldigvis vokser planter i alle områder av verden, fra kalde til varme klima. Det finnes mange varianter av naturlig egnet for sol dekks mikroklima.

Madagaskar Periwinkle

Denne blomsten blomstrer i vår, varer i sommersolen, og fades høsten. Med over tjue varianter, som Patricia White, hetebølge Blue Eye og seier dyp aprikos, er du sikker på å finne de perfekte fargen blomstene til din smak. En fordel med Madagaskar Periwinkle er dens evne til å overleve tørre forhold.

Etterfølgende Petunia

Petunias er favoritt blomster av begynnelsen gartnere. Enkelt sagt, er de vanskelig å drepe. Blomstrer starte våren og sist godt inn i høst. I motsetning til Madagaskar Periwinkle petunias foretrekke fuktige forhold. Hvis du plante en combo hengende være kurven sikker gruppe planter i henhold til deres vanning behov. Etterfølgende petunias, som "Etterfølgende blå" og "Cherry Pink" er miniatyr versjoner av standard petunias. Forbinde to i en hengende kurv og du vil opprette en enkel å vedlikeholde beholderen uten å miste visuell interesse.

Verbena

Lantana kamera eller busken verbena, har grønne grønt løv og fargerike blomster i nyanser av aprikos, magenta og rød. Fargen, samt duften, disse blomster tiltrekker hummingbirds og sommerfugler. Disse plantene krever fuktige forhold så pass på at vann regelmessig hele sommeren.

Tusenfryd

Swan River Daisy (Brachycome iberidifolia) er født i Australia og kan trives i jord mellom sandholdig leirjord leire. Horticulturists fra Botanic Gardens stoler i Sydney, Australia beskrive blomst som gir en hage med "en myk, dappled titt." Dette anlegget fungerer godt i full sol også som hengende kurver. Alle tusenfryd trives i forhold med solskinn men noen tusenfryd nå høyder av tre feet og er ikke egnet for hengende beholdere. Hvis du er voksende anlegget fra frø være klar over dette før såing i hengende beholdere. Hvis oppreist tusenfryd ikke effekten du ønsker i hengende skjermen Prøv det sort Eyed Susan Vine et etterfølgende daisy utseende.

Geranier

Som petunias er det mange varianter av geranier, noen etterfølgende og noen oppreist. De er også fuktighet kjærlig planter. Geranier har tykke bladene så unngå pakking dem tett i hengende beholdere. Bladene vil fange fuktighet og tiltrekke seg skadedyr og sykdom. Master gartnere fra Ohio State University foreslår bruke geranier som aksenter i beholderen hager. Dette vil bidra til å forhindre overdreven fuktighet oppbevaring og gjør bedre bruk av geranier "fet løvverk."