Full sol Front Yard landskapet ideer

October 21

Når ingen strukturer eller trær er i forgård, har skape et scenario hvor mye sol treff området, du rikelig landskapsarbeid alternativer. Vinstokker som hyssing rundt og dekke gjerder eller steinmurer er alternativer som er trær og busker egnet som personvern skjermer, masse plantings, hekker og prøven planter. En hage full av stauder som liker en full sol arena er en annen mulighet for forgård, hvor den er synlig for forbipasserende fra gaten samt deg i hjemmet ditt.

Vines

Oppmuntre den blomstrende av Wisteria frutescens "American wisteria vine" av beskjæring det regelmessig, råder Missouri botaniske hagen. Amerikanske wisteria blomster beste i full sol. Bruke den forgård på pergola, arbor, gitter eller gjerdet. La den vokse og generere sin hengende klynger av lilla-fargede blomster våren i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 9. Dekke skråningen eller gjerdet med Lonicera sempervirens "Trompet honeysuckle" i forgård; blomstene avlange, tynne tiltrekke hummingbirds, rapporterer Universitetet i Connecticut Plant Database. Vokse så lenge 20 fot, er trompet kaprifolium kaldt hardføre til varmeste deler av USDA sone 3.

Stauder

Selv om Ajuga reptans "Bugleweed" vokser i skyggen, oppstår optimal løvverk fargen-mørk grønn-i full sol. Bugleweed er en allsidig flerårig fordi det tåler dårlig kvalitet jord og vokser fra USDA sone 3 gjennom sonen 10. Bugleweed fungerer som bunndekkende, spesielt på skrå front yards hvor det vokser til 12 inches og produserer pigger av blå blomster. Tanacetum parthenium "Feverfew" er en flerårig for soner 5 til 9. Milken dobbel White er en plante vokser til 2 fot og med fjærlett løvverk med en citrusy lukt. De hvite blomstene dukke opp i juni og blomstre gjennom September, gjør dette danner et fint tillegg til en forgård blomsterhage.

Busker

En busk fra Alpene, Spirea decumbens vil gjøre det bra i en forgård fra USDA soner 5 til 9. Bruk denne liten bush langs stiftelser, til linjen fortauer og gangveier eller som bunndekkende i solfylte forgård omgivelser. Det blir bare 9 inches høy, men har hvite blomster i overflod i mai og juni. Bruke "Følelse", en felles syrin (Syringa vulgaris) plante, som en prøven plante eller pynteborder busk foran huset. Den trives i full sol, økende til 15 fot. Følelsen er mest attraktive i April og mai når det blomstrer, produsere lilla blomster med hvite langs kronbladene grenser.

Løvtrær

Egnet som en skygge treet eller prøven treet for plenen foran, Fraxinus americana "Høst Purple" er en mannlig cultivar av hvit aske. Dette betyr at det ikke vil produsere irriterende og rotete frø som foreldrearter. Høst lilla utmerker seg i høst på grunn av løvverk rød-lilla. Treet vokser til 60 fot i USDA soner 3 til 9. Fugler og andre dyr vil besøke forgård å søke fruktene av Malus sargentii "Sargent crabapple treet." Kaldt hardføre sone 4, dette lite tre utvikler 8 fot. Se etter attraktive blomster i April og mai som endres i små dekorative røde frukter.