Fuktighet problemer med laminat gulv

March 7

Under produksjonsprosessen motta laminat gulv et slitesterkt belegg på overflaten som lar laminatgulv å motstå skader som tradisjonelle tregulv produkter møter. Dette belegget er også motstandsdyktig mot lett mengder fuktighet. Fuktighet er det primære problemet med laminatgulv. Fuktighet problemer med laminat gulv er redusert eller eliminert av riktig installere laminat gulv. Fordi laminatgulv ikke er tilgivende kontakt med fuktighet, er det viktig å forstå fuktighet problemer med laminatgulv og hvordan de kan unngås.

Manglende Acclimate laminat gulv

Feil installere laminat gulv kan skape et problem med fuktighet selv når ingen fuktighet merkbart kommer i kontakt med gulvet. Manglende acclimate laminat gulv vil utsette laminat gulv til mulig skade fra fuktighet i miljøet der installasjonen skjer. Laminatgulv vil utvide i nærvær av fuktighet og tillater laminatgulv acclimate til luftfuktigheten inne i bygningen vil eliminere trusselen om skader som resultat av fukt problemene knyttet til fuktighet. Acclimate laminatgulv ved å la laminatgulv i bygning i flere dager før installasjonen.

Installasjon over Subfloors

Feil installere laminatgulv over subfloors skaper potensialet for laminatgulv skal bli utsatt for skade fra fuktighet i subfloor. Sjekk subfloors med en fuktighet måler fuktighetsnivået av subfloor før installasjonen. Produsenter angi akseptabel fuktighet nivåer for laminatgulv og for å unngå fuktighet problemer ved å installere laminatgulv riktig, følg anbefalingene fra produsenten. Fuktighet barrierer holde fuktighet problemer påvirker laminat gulv, men subfloor må være innenfor akseptable fuktighet nivåer før installasjonen starter.

Unnlatelse av å installere en fuktsperre

Produsenter av laminatgulv har fuktsperre spesielt utformet for bruk med sine produkter. Formålet med fuktighet barriere er å holde fuktighet kontakter laminat gulv materiale fra subfloor nedenfor. På betong subfloors er installasjon av fuktighet barriere spesielt viktig som betong kan holde fuktighet lengre sammenlignet med annet subflooring materiale. Installere en fuktsperre eliminerer trusselen om fuktighet problemer som følge av fukt siver inn en struktur under laminat gulv.

Installere laminatgulv uten bruk av lim.

Noen laminatgulv materialer krever lim langs sporene for å låse enkeltdelene i laminat gulv sammen. Dette skaper en fuktighet sel langs sømmer av laminatgulv som bidrar til å beskytte laminat gulv fra fuktighet som på overflaten av laminat gulv. Unnlatelse av å bruke limet under installasjonen kan opprette flere problemer i løpet av laminat gulv, men det skaper også potensialet for fuktighet problemer ved at fuktighet å sive under overflaten av laminat gulv. Fuktighet under overflaten av laminat gulv vil føre til problemer med fuktighet.

Holdbarheten av laminat gulv

Laminat gulv er et slitesterkt alternativ til tradisjonelle tregulv fordi det spesielle belegget på laminat gulv gjør gulv mindre utsatt for riper og hakk enn tradisjonelle tregulv produkter. Selv om svært holdbar, laminat gulv har en lav toleranse for fuktighet, men de fleste fuktighet problemer kan fjernes før og under installasjonen. Riktig installasjon av laminatgulv er avgjørende for levetiden til laminatgulvet så lenge installasjon av laminert gulv oppnås riktig produktet er en attraktiv og rimelig alternativ til tradisjonelle tregulv.