Fuktighet og utetemperatur

March 17

Utendørs temperatur og luftfuktighet er ikke samme. Fuktigheten gjør luften føler en annen temperatur på grunn av fuktighet. Utendørs temperatur måles uten å ta windchill faktorer eller fuktighet hensyn.

Måle utetemperatur

Den enkleste måten å måle utendørs temperatur er å bruke et termometer montert i skyggen for å unngå temperaturen øker fra varmt sollys. Det er kvikksølv termometre og elektronisk termometer.

Hva er utendørs temperatur?

Utendørs temperatur er faktisk temperatur uten å påvirke faktorer. Vind, sol, snø og fuktighet alle endre temperaturen i varierende grad, avhengig av intensiteten av forhold.

Hva er fuktighet?

Fuktighet er et mål på fuktighet i luften. Hvis luftfuktigheten er høy, føles temperaturen varmere enn det egentlig er. Hvis luftfuktigheten er lav, føles temperaturen nærmere hva det egentlig er. Tørre områder som sørvest USA har lav fuktighet.

Lese været

Du kan lese forskjellen mellom faktiske temperatur og luftfuktighet ved å slå opp online temperaturer. Hvis luftfuktigheten er høy, temperaturen lese som dette: "85 grader, føles 93 grader." Dette forteller deg at luftfuktigheten er høy, og det er mye fuktighet i luften.