Fuglebrett laget med peanøttsmør

May 27

Fuglebrett laget med peanøttsmør

Fuglene favoritt naturlig mat kan være rikelig i sommermånedene, men sent faller gjennom tidlig på våren varsler en hungersnød for dine fjærkledde venner. Heldigvis kan du lage hjemmelaget forer å holde fuglene friske og aktive hele vinteren lang. Ikke bare peanut smøret smak god fugler, det gir også dem med proteiner og fett nødvendig å overleve vinteren. Plus, peanøttsmør fuglebrett gir en koselig innendørs aktivitet for barna.

Furu kjegle mater

Denne typen fugl mater koster bare så mye som fuglefrø som gjør opp sitt siste lag. I tillegg du og barna kan ha det gøy etter passende kongler utenfor. Velg tørr, brun kongler med åpne skalaer. Store kongler med mye avstand skjell vil holde de mat. Bruk en skje å smøre peanøttsmør på hver Kongle, går mot korn av skalerer til sikre skalaer holder maksimal spredt mulig. Rulle den klebrige Kongle i fuglefrø og henge den fra et tre gren eller gjerdet innlegg med snøret. Plasser det nær grenen eller legge så fugler kan abbor og spise.

Skjermen mater

Hvis du har gamle vinduet skjermen, ikke kaste. gjør det til en fugl mater. Skjær skjermen i fem-tommers firkanter og nylon bindebånd gjennom nettet i et av hjørnene. Siden skjermer har skarp liten ledninger langs kantene, beskytte både fugler og barna ved å bøye dem ned med tang. Bruke en smør kniv til å spre peanøttsmør over begge sider av hvert kvadrat, forlate en firedel tommer kant av skjermen rundt kanten. Dryss peanøttsmør tungt med havregryn, tørket frukt og fuglefrø. Fugler vil kunne abbor på skjermen kantene mens de spiser.

Bagel eller Toast

Hæler brød og tid-herdet bagels trenger ikke gå i søpla. Så lenge de ikke er mugg, kan du gjøre dem til organisk fuglebrett rik på protein. Toast brød å gi noen stabilitet; bagels er tett nok til at du kan la dem untoasted. Smøre begge sider av enten brød produkt med peanøttsmør og trykk den inn i en frø blanding. Slip bagels på greiner gjennom senterhullet. Smøre den andre siden av toast med peanøttsmør og stikke dem trestammer og tykk grener.

Papp figurer

Resirkulere gamle frokostblanding bokser og melkekartonger til miljøvennlig fuglebrett. Du og barna kan klippe papp i ulike former som stjerner, måner, pepperkaker menn, fuglen silhuetter og blad figurer. Slå et hull i en av kantene av figuren og knyt fiskesnøre eller naturlig fiber hyssing gjennom hullet. Smøre begge sider av figuren med peanøttsmør. Plasser tørket frukt, ferske tyttebær og forskjellige typer frø i peanut smør til å lage en mosaikk mønster. Dette gjør forer vakre og praktiske.