Fugl av paradis & frostskader

February 7

Fugl av paradis & frostskader

Delikat utseende er fugl av paradis tøff nok til å tåle en begrenset mengde minusgrader og fortsatt kommer i live, men med sin blader død. Plantene er kjent for å overleve i en hel uke strekning av været svever under frysepunktet mark og likevel overleve for å blomstre neste år.

Vite planteveksten første

For å hjelpe din fuglen av paradis takle frostskader, er det viktig første til å forstå den fulle vekstmønster av anlegget. Når all fare for ytterligere frost er forbi, plukke opp din beskjæringssakser og klippe av alle deler av anlegget som er døde eller tørket opp. Anlegget kan synes å ha omkommet, men det vil overraskende kommet tilbake til livet de neste sommeren.

Anlegget vil gjenopprette

Selv om du ikke beskjære av døde blader, vil anlegget trolig komme på egen hånd. Men hagen din vil se mye bedre med døde blader gått. Hvis du ikke er sikker hva bør tas bort og hva bør stå, la anlegget begynner å regrow selv våren året og nøye observere. Etter beskjæring, prøv å sikre at anlegget blir så mye sol som mulig.

Varianter av anlegget

Fantastiske oransje og blå blomsten av fugl av paradis anlegget er oftest sett i hager i USA, spesielt i solfylte USA rett gjennom til USDA hardførhet sonen 9b. The gigantiske fugl av paradis, eller hvit fugl av paradis, er sett sjeldnere fordi det ikke håndterer den sporadiske kald kvelden også.

Voksende fugler av paradis

For å vokse fugler av paradis, sikrer tilstrekkelig plass og sørge for at røttene ikke er i våt jord. Legge gjødsel under de første månedene og bo på utkikk etter skala insekter. Du kan dele anlegget ved klumper av den. Det kan dyrkes fra frø, men det er en svært langsom prosess.